Finální nominace reprezentace mužů do 21 let

Trenéři juniorské reprezentace mužů do 21 let v novém složení zveřejnili finální nominaci pro halové mistrovství Evropy B divize v Portugalsku.

Junioři se zúčastnili tradičního turnaje ve Vídni. V prvním zápase s Rakouskem vůbec nezastihli tempo hry, soupeř nás přehrál ve všech směrech a zaslouženě vyhrál. Ve druhém zápase proti RW Wettingen to byl podobný scénář, jen s jiným výsledkem. Bohužel stále v neprospěch české reprezentace.

„Druhý den turnaje byl velice náročný hned z několika důvodů. Zaprvé jsme se v předešlých dvou zápasech moc nepředvedli a stálo to hodně sil, a navíc nás dnes čekali soupeři jako je Belgie a domácí SV Arminen.“ svěřil se trenér Lukáš Nocar. Zmínění soupeři trestali sebemenší zaváhání, a tak česká juniorka oba zápasy vysoko prohrála. „Pro kluky to byla veliká hokejová škola. V nedělním zápase jsme se střetli se Švýcary U21. V tomto utkání byl náš výkon o poznání lepší, dokázali jsme udržet vysoké tempo z předešlých zápasů, kde střídala akce akci.“ dodal Nocar.

Bohužel ani to nevedlo k vítěznému konci, zápas skončil 4:4, ale tým si ze zápasu odnesl dobrý pocit a zkušenost, že i v těžkých zápasech dokáží hráči udržet tempo se soupeřem a prosadit se i střelecky.

ČR – Rakousko U21 1:7

ČR – RW Wettingen 3:9

ČR – SV Arminen 1:10

ČR – Belgie 1:13

ČR – Švýcarsko U21 4:4

Po tomto turnaji zveřejnil hlavní trenér Lukáš Nocar finální nominaci, která se zúčastní HME divize B v Portugalsku 11.-13.1.2019:

Nominace:
Marek Skála – brankář

Václav Uhlíř – brankář

Čeněk Zuna

Jan Urbanec

Denis Tomeš

Kryštof Bodnár

Jaroslav Kasl

Vít Soukup

Dominik Bystřický

Ondřej Sochor

Josef Trejbal

Štěpán Klaban

Realizační tým:
Trenér: Lukáš Nocar

Asistent: Petr Jurek

Manager: David Vacek

Fyzio: Jitka Filová

Video: Martin Hanus

Veronika Decsyová 

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy