Nové webové stránky pozemního hokeje

Pro všechny fanoušky pozemního hokeje jsme spustili nové webové stránky

Zdravím všechny hráče i fanoušky českého pozemního hokeje!

Tak jako roste úroveň našich hráčů, musí růst i jejich podpora na místě, které je dostupné široké veřejnosti 24 hodin denně – tedy na našich webových stránkách. A když už jsme se do toho pustili, rozhodli jsme se udělat pořádný skok. Po deseti měsících startujeme, ale tím nekončíme. Web je živá věc a jako taková se musí stále rozvíjet a doplňovat a víme, že je spousta nedostatků, které chceme dále rozšiřovat a doplňovat.

Upřímně děkuji všem, kteří do nového webu v posledních měsících investovali svůj čas a energii na úkor svých koníčků a rodin. Nepatříme mezi velké sporty a nedisponujeme takovými finančními prostředky, které by nám umožňovaly využít pro reklamu velké a renomované agentury. S pomocí Martina Herčíka (Design GreenCat) a party nadšených dobrovolníků z našich vlastních řad jsme ale myslím dokázali připravit něco, za co se nebudeme muset stydět ani v mezinárodním měřítku.

Poděkování těm co na tom makali…
Tereza Kopřivová (HC 1972 Rakovník)
Veronika Kopřivová (HC 1972 Rakovník)
Tereza Pazlarová (HC Hostivař)
Zuzana Semrádová (HC 1946 Praga)
Tereza Burdová
Co je hlavní změna

Web je postaven tak, že se do něj budou zadávat veškeré zápisy ze zápasů od kategorie mladších žáků/žákyň. Celý systém bude automaticky počítat veškeré statistiky – tedy nejen tabulky ligy, ale také góly, počty zápasů a karet. Tabulky střelců za ligu, sezónu či kariéru jsou tedy k dispozici. Každý hráč má svoji statistiku a může si na webu pomocí svého klubu udělat osobní presentaci.

Na web jsme zadali celou letošní venkovní i halovou sezónu a za sezóny 1993-2018 jsme doplnili střelce gólů v Extralize žen a mužů. Díky dlouholeté práci Petra Doležala jsme tak uvedli v život Klub 100+ tedy virtuální klub hráčů, kteří v Extralize nastříleli 100 a více gólů.

Další novinky na webu a co zde najdete
  • rychlý přehled – červená ikona vpravo v menu – zde najdete přehled nejbližších online přenosů a zápasů
  • online streamy z Yootube kanálu jsou přímo integrované na stránkách a u každého zápasu je vidět ikona kamery, pokud je daný zápas vysílán
  • kalendáře pro jednotlivé ligy s možností napojení do mobilního telefonu  (Google, Apple a Outlook) – ikony u soupisu zápasů 
  • statistiky týmů a hráčů
  • přehledný systém soutěží, pravidel a aktuálních výsledků
  • přehled reprezentačních týmů, její historie a plánovaných zápasů
  • přehled mezinárodních klubových soutěží
  • každý klub má možnost prezentovat se na našich stránkách a presentovat i své hráče včetně fotografií a životopisu
  • založili jsme sekci naši hráči v zahraničí, kam bychom rádi doplnili informace o našich úspěšných hokejistech
  • máme stránky pro děti a nové potenciální hráče, kde se jim snažíme vysvětlit co je to pozemní hokej

Spoustu dalších nápadů máme a postupně je na web budeme doplňovat.

Celý systém ČSPH koupil jako multilicenci – tedy každý klub může tuto licenci využít a postavit si podobný web zaměřený na svoji prezentaci.

Miroslav Semrád

 

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy