Nový Hokej na zemi na ČT sport! Vyhrajte dres Lidewij Weltenové!

Máme pro vás 66. díl, a to si zaslouží něco zvláštního. Připravili jsme pro vás exkluzívní portrét nejlepší světové hráčky za rok 2015 Lidewij Weltenové. A pokud budete dávat pozor a do zpráv na facebooku ČSPH odpovíte na jednoduchou otázku, můžete vyhrát její podepsaný dres!

V novém dílu se také dozvíte, kdo se stal vítězem podepsaného dresu belgického mistra světa Sebastiena Dockiera!

V Hradci Králové se konal největší mládežnický turnaj v České republice a byli jsme u toho. V reportáži se věnujeme třeba tomu, jak se rozvíjí hokej v Chorvatsku, Slovinsku nebo Maďarsku.

Ukážeme vám nejlepší exekutory trestných rohů, kteří dokážou skórovat střelou taženým úderem. Jaké je tajemství úspěšného střelce? To vám přiblíží Ageeth Boomgaardtová, někdejší specialistka nizozemské reprezentace na trestné rohy, která v dresu Oranjes nastřílela 86 gólů.

Český svaz pozemního hokeje chce rozvíjet parahokej. Na nedávné cestě do Nizozemska jsme také natáčeli o tom, jak je sport pro hendikepované v této zemi úspěšný a jak jsou místní parahokejové soutěže organizovány.

A v neposlední řadě se v novém dílu dozvíte, že nový web ČSPH toho nabízí mnohem více než jen vylepšený design.

Premiéra pořadu je na ČT sport v pátek 31. 5. 2019 v 6:20, repríza pak v neděli 9.6. v 10hod dopoledne. O lepších vysílacích časech jednáme. V každém případě jsou všechny dosud odvysílané díly od roku 2013 kdykoliv k zhlédnutí pod linkem

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10552610198-hokej-na-zemi/

 

Dobře se bavte!

Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy