Reprezentace žen – Road to Tokyo – KVALIFIKACE NA OLYMPIJSKÉ HRY

Příští týden odcestuje reprezentace žen do Irska na druhé kolo kvalifikace na olympijské hry, kde se utká s týmy jako je Singapur, Malajsie nebo domácím Irskem. Celý program turnaje naleznete zde.
První dva týmy postoupí do přímé kvalifikace na Olympijské hry v Tokiu 2020. Olympijský sen je něco, na čem tým poslední roky tvrdě pracuje.

Abychom co nejvíce podpořili ambice a cíle týmu, rozhodli jsme se posílit tým a udělat změny v realizačním týmu. Nový realizační tým na turnaj do Irska vypadá takto:

Hlavní trenér: Filip Neusser
Asistent trenéra: Gino Schilders, Tomáš Procházka
Manažer: Lukáš Derbal, Petr Keller
Fyzioretapeut: Jakub Novák, Martin Jirásek

Ke změnám došlo po dohodě s Richardem Kotrčem, který tým vedl doposud, a kterému bych chtěl vřele poděkovat za práci, kterou odvedl za poslední rok. Velmi si cením toho, že se Richard ujal role trenéra i vedle své stále aktivní kariéry hráče. Richard je stále v blízkém kontaktu s Filipem Neusserem ohledně spolupráce týkající se po turnaji v Irsku. Stejně tak asistent trenéra Petr Novák, který se nezúčastní turnaje z důvodu pracovních povinností a Josef Ostaš, který nemůže odjet z důvodu klubového turnaje.

Zde je užší nominace na turnaj v Irsku:

Chtěl bych poděkovat všem, kdo tvrdě pracují s týmem a podporují ho na cestě za svým velkým snem. A věřím, že fanoušci budou celou tuto cestu sledovat a fandit s námi!

S pozdravem,

Gino Schilders
Prezident Českého svazu pozemního hokeje

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy