Měsíc pozemního hokeje pro děti na Praze 12 a Praze 15, pod patronátem klubu President

Pojdmě se společně podívat jak to vypadalo v rámci akce „Měsíc pozemního hokeje“ na Praze 12 a Praze 15, kde si tyto městské části vzal na starost klub President. Chceme představit náš krásný sport dětem po celé České republice, proto ve spolupráci místních klubů a Českého svazu pozemního hokeje vznikají tyto krásné dny plné pozemního hokeje. Děkujeme všem, co se podílejí 🙂

Citace ze stránek: https://www.hcpresident.cz/

 

Děti z Prahy 12 si vyzkoušely pozemní hokej. A byly nadšené!

V pondělí 27.5.2019 jsme pro děti z pražské Libuše uspořádali v rámci akce Červen – měsíc pozemního hokeje Den dětí. Na 120 dětí ze ZŠ Smolkova a blízkého okolí si přišlo vyzkoušet tento olympijský sport a v několika sportovních disciplínách dokázali, že jim pohyb není cizí. Z jejich elánu a chuti do hry máme velkou radost.

Nesmělo chybět ani atraktivní nafukovací hřiště, které bylo nepopiratelným lákadlem pro všechny malé i velké děti. Za jejich houževnatost si zaslouženě odnášeli drobné odměny.

Celá akce by se nemohla uskutečnit bez podpory ČSPH, spřátelené ZŠ Smolkova, našich sponzorů (Morello, Delta, QS Food, Epona Interiors) a v neposlední řadě ani týmu klubu President. Děkujeme!

Jak se děti na hřišti ZŠ Smolkova díky pozemnímu hokeji bavili, můžete vidět na fotkách.

Dětem z Horních Měcholup jsme představili pozemní hokej. Přišlo jich na 120!

V úterý 28.5.2019 pokračovala naše krasojízda v podobě Dne dětí s pozemním hokejem v rámci akce Červen – měsíc pozemního hokeje.

Tentokrát jsme sportovní disciplíny připravily pro děti v pražských Horních Měcholupech. Bohužel nás počasí doslova „vyšplouchlo“. Nenechali jsme se ale vůbec odradit a díky úžasné podpoře a pomoci kolektivu ZŠ Veronské náměstí v čele s paní ředitelkou Mgr. Urbánkovou jsme našli zázemí ve velké tělocvičně.

Odměnou nám byl opět pohled na téměř 120 sportuchtivých dětí z místní družiny a okolního sídliště. Přestože jsme tentokrát museli oželet atraktivní nafukovací hřiště, vyzkoušely si všechny dětí s chutí tento olympijský sport a z jejich nadšení pro pohyb máme neskrývanou radost ještě teď. Chvílemi to byl takový šrumec, že jsme ani nestihli fotit 😀

Celá akce by se nemohla uskutečnit bez podpory ČSPH, spřátelené ZŠ Veronské náměstí, našich sponzorů (Morello, Delta, QS Food, Epona Interiors) a v neposlední řadě ani týmu klubu President. Děkujeme!

Jak se děti při ZŠ Veronské náměstí díky pozemnímu hokeji bavili, si prohlédněte na fotkách.

 

Za sdílení informací děkujeme Rudolfovi Ševčíkovi.

Lenka Jeřábková

 

 

 

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy