Holland ELITE HOCKEY CUP 2019 U16 – 1.den

Elitní turnaj v Holandsku začíná…(článek budeme během dne doplňovat)

Skvěle obsazený turnaj v holandském ‚s-Hertogenbosch dnes začíná. Naše dívky U16 hned na začátek hrály proti jednomu z nejlepších týmů z Německa Rot-Weiss Köln. Do turnaje vstoupily výhrou 2:0. Hráčky Rot-Weiss se v podstatě moc do šancí nedostaly, kromě jednoho rohu. Naopak naše hráčky skórovaly jak ze hry, Magda Šmídová (Slavia), tak z rohu Monika Halamová (Hostivař). Další šance jsme bohužel neproměnili, ale nevadí – do začátku skvělé.

Česko dívky U16 : Rot-Weiss Köln (Německo) 2:0

 

Česko dívky U16 : St. Germain HC (Francie) 6:2

Skoro celou dobu holky hrály na polovině soupeře a pro jejich sebevědomí to bylo fajn. Na krásném hřišti s velkou tribunou si zápas užily a na závěr zamávaly fanouškům do kamery. Další zápas, kde nabraly zkušenosti. Doufejme, že to tak půjde i dál.

Góly: Semrádová 1, Bašová 2, Přibíková 3

 

Česko dívky U16 : BHV Push (Holandsko) 1:4

BHV Push byl bohužel nad naše síly. Holky se snažily, ale snad respekt jim nedovolil dosáhnout lepšího výsledku. Prvních pár minut jsme hráli poměrně vyrovnaně, ale po dvou chybách se BHV dostal do rytmu a už jsme měli problém se z tlaku dostat. Ale nevadí, je třeba vše hodit za hlavu a připravit se na těžké zápasy, které nás čekají zítra a pozítří.

Gól: Přibíková 1

 

Detail turnaje

 

 

Miroslav Semrád

 

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy