HOLLAND ELITE HOCKEY CUP 2019 U16 – 2. a 3. den

Turnaj v Holandsku pokračuje

ČESKO U16 DÍVKY : Kampomg (NL) 1:0

Vyrovnaný zápas jsme nakonec vyhrály. Gól z rohu v poslední minutě vstřelila Monika Halamová. Díky remízám dalších týmů nám však stačí na postup ze skupiny remíza s Mannheimer HC v pondělí.

V neděli jsme hrály jen keden zápas a holky pak šly sledovat FIH ProLeague zápasy Holandska s Belgií mužů a žen. A musím říci, že vstupenky pro ně byla skvělá investice. Mnohé z nich viděly takový zápas naživo poprvé.

ČESKO U16 DÍVKY : Mannheimer HC (NĚMECKO) 0:0

Stream s Mannheimer se bohužel výpadkem internetu rozdělil na dvě části. Bohužel na nájezdy došla data – nájezdy se nevešly – nahrajeme je ze záznamu.

Holky sehrály skvělý zápas – měly řadu šancí, ale žádnou se jim nepodařilo proměnit. Na závěr měly ještě roh, ale ani zde se nezadařilo. Podle pravidle turnaje však zápas nesmí skončit remízou – oba týmy dostaly po bodu a šlo se na nájezdy – v druhé sérii Kiki Šafaříková vychytala Mannheimer a holky si odnesly vítězství.

 

ČESKO U16 DÍVKY : WC Eagles (USA) – Semifinále 4:0

Velmi tvrdá hra američanek nás bohužel vyřadila z boje o zlato.

ČESKO U16 DÍVKY : BHV Push (NL) – o 3. místo

Odvetný zápas ze základní skupiny nás čeká v souboji o bronz.

Sehráli jsme vyrovnaný zápas, ale bohužel jsme dostali jeden nešťastný gól a řadu šancí se nám nepodařilo proměnit. I tak ale holky sehrály vyrovnaný zápas.

 

 

Za výkon na turnaji se i přes bramborovou medaili naše U16ky nemají za co stydět. Skončily na krásném 4. místě ve velice silně obsazeném turnaji a za nimi skončily špičkové týmy. Na to, že holky v téhle sestavě hrály poprvé a v letošní sezóně to byl první turnaj U16, je výsledek skvělý. Třeba se nám časem podaří sehnat více financí, aby mohly naše mladé týmy získat více zkušeností z více turnajů.

 

Miroslav Semrád

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy