Tečka za turnajem U16 – nájezdy, vyhlášení, slovo trenérů…

Turnaj HOLLAND ELITE HOCKEY CUP 2019 U16 dívek skončil….

Máme pro vás pár slov na závěr a také 2 videa na doplnění …

Co na to řekl realizační tým na cestě domů?

Naše dívky U16 se právě vracejí z mezinárodního turnaje Holland Ellite Hockey Cup, ve kterém se utkalo dvanáct týmů z celého světa. Během tří dnů dívky odehrály celkem sedm zápasů. Ze skupiny postoupily do semifinále z krásného 2. místa.

Kristýna Šafaříková byla vyhlášena nejlepší brankářkou turnaje a náš tým se celkově umístil na 4. místě, což je pro český hokej velký úspěch.

Komentář trenéra Petra Bodnára: „Turnaj se povedl a hráčky odvedly skvělý výkon. Odehrály vyrovnané zápasy po technické i taktické stránce a hrály s velkým nasazením.“

Co se nevešlo do videa …
Nájezdy Česko : Mannheimer HC

Nájezdy se bohužel nevešly z technického důvodu. Ale máme je natočené a vystavujeme zpětně na Youtube.

 

Vyhlášení a předání cen nejlepší brankářky pro Kristýnu „Kiki“ Šafaříkovou

To už jsme stihli jen natočit, ale podívejte se ….

 

Závěrem

Byl to skvělý turnaj, možnost jak poznat hokej na vyšší úrovni, setkat se s rychlou, technickou a kombinační hrou, změřit si síly s různými týmy světa a navázat vztahy v týmu s hráčkami napříč všemi kluby.

Za stream

Mysleli jsme si, že vše natočíme pro trenéry, rodiče, kteří chtějí vidět své děti, pár jejich příbuzných a několik skalních fanoušků hokeje. Překvapilo nás, že už první den turnaje byla vysoká  sledovanost – až 400 shlédnutí na zápas. Zároveň jsme dostali i spoustu vzkazů na Messenger, WhatsApp. Zájem nás moc potěšil – nedělali jsme to zbytečně, děkujeme.

Informace o repre akcích, kde a jak najít nejaktuálnější informace….

Nový web nám přináší komplexní souhrn všech repre akcí na jednom místě. V záložce Reprezentace/Mezinárodní soutěže reprezentace najdete rozdělení všech minulých, současných i plánovaných akcí české reprezentace. Najdete zde aktuální informace o termínu a místě turnaje,  soupisku hráčů a realizačního týmu, průběh turnaje, průběžné výsledky, odkaz na oficiální webové stránky, proklik na live stream a mnoho dalších informací, které stále aktualizujeme.

V sekci „Související články“ v pravé horní části uvidíte všechny články, které byly o daném turnaji zveřejněny na našich webových stránkách.

Už teď se můžete podívat na Holland Elite Hockey Cup, kde jsme se snažili všechny informace pro vás aktuálně doplňovat.

Miroslav Semrád

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy