Sportovní kemp v Českých Budějovicích

Ve dnech 15.-19.7. 2019 pod hlavičkou klubu TJ Meteor České Budějovice se uskutečnil hokejový kemp pod vedením Dominiky Buchtové.

Celkem se kempu zúčastnilo 17 dětí a 2 dospělí. Celých 5 dní bylo vedeno ve sportovním duchu, a tak děti neminuly dlouhé procházky, výlety a plavání.

„Každé ráno jsme začínali poctivou rozcvičkou, pak probíhaly soutěže, hry a tréninky. Po obědě nás čekal každý den jiný výlet. Největší zážitky jsme si odnesli ze ZOO na Hluboké nad Vltavou. Celé dny probíhala také celo-táborová hra, každý den děti sbíraly body v jednotlivých hrách.
Já jako trenérka klubu TJ Meteor České Budějovice jsem velice spokojená s takovou účastí a vděčná klubu, že mi pomohl zorganizovat tento kemp. Bylo to o sportu, pozemním hokeji, funky hokeji a taky o tom, trávit čas společně s druhými a dělat něco pro sebe, pro děti a ne se válet doma u playstationu či televize.“ popisuje program Dominika

„Jsem ráda, že ze strany rodičů a hlavně dětí, mělo těchto 5 dní pozitivní ohlasy a otázky
typu zda tento kemp bude i příští rok mi udělaly obrovskou radost.“ 

V Budějovicích se bude konat ještě jeden kemp, a to v období 12. – 16.8. 2019, kde jsou ještě volná místa. Pokud se chceš přidat, stačí napsat na e-mail dominikabuchtova@email.cz nebo zavolat/napsat na telefonní číslo 608 991 077.


Předem se těším na setkání a sportu ZDAR! 😊
Dominika Buchtová

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy