Hokej na zemi: Jakub Mejzlík a jeho cesta na olympiádu!

Nejlepší góly ME 2019, Frédérique Matla, seminář EHF v Praze, hokej v Budějovicích

  • Přesně po čtyřiceti letech bude mít český pozemák zastoupení na olympijských hrách. Jakub Mejzlík si splnil svůj sen a je v konečné nominaci 14 sudích, kteří budou v Tokiu rozhodovat turnaj mužů. Co Jakub udělal pro to, aby to tentokrát vyšlo? Jaké bylo pískat finále mistrovství Evropy? Jak přistoupí k přípravě a jak ji chce financovat? Jakou dostane odměnu za účast na olympiádě? A co o něm říká jeden z nejlepších rozhodčích světa Coen van Bunge?
  • Na mistrovství Evropy v Antverpách padaly krásné góly, vybrali jsme pro vás nejhezčí akce z bojů o medaile. Užijte si tu nejlepší reklamu na pozemní hokej!
  • Byli jsme na semináři EHF v Praze k tématu Good Governance v rámci projektu Erasmus+ a natáčeli s experty z Nizozemska, Velké Británie a Ukrajiny. Podívejte se, k čemu se dá využít druhá strana taktické trenérské tabulky, poslechněte si, co nejvíce chybí ukrajinskému hokeji, a přemýšlejte o tom, jak podpořit dobrovolnictví v České republice.
  • Před dvěma a půl lety jsme natáčeli v Českých Budějovicích, kde pár nadšenců obnovilo kdysi slavný klub pozemního hokeje. Teď jsme se tam vrátili, abychom zaznamenali, jak se Meteoru daří rozvíjet práce s mládeží. Byli jsme na tréninku, který v rámci projektu ČSPH vedl kapitán juniorské reprezentace a trenér mládeže Jan Urbanec.
  • A na závěr exkluzívní portrét nové světové hvězdy. Je jí teprve 22 let, ale už je dvojnásobnou mistryní Evropy i mistryní světa. Frédérique Matla střílí jeden gól za druhým – v sedmašedesáti zápasech v dresu Oranjes jich stihla čtyřicet. A letos v červnu byla vyhlášena nejlepší hráčkou prvního ročníku světové série Pro League.

Premiéra nového Hokeje na zemi je v pátek 11. 10. v 18:05 na ČT sport, v programu jsou také tři reprízy: v sobotu 12. 10. v 3:00 a 6:00 a ve středu 16. 10. v 13:35. 

Pokud pořad nestihnete přímo v televizi, můžete se na něj – stejně jako na všechny dosud odvysílané díly – kdykoliv podívat pod linkem

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10552610198-hokej-na-zemi/219471291167010/

Přejeme příjemnou a inspirativní zábavu!

Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

  • Benjamínci (U8)Hokej pro dětiMinibenjamínci (U6)NezařazenéPřípravka (U10)Zpravodaj
    Víkendové turnaje dětí

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy