Rohrmax Cup den 1.

Obě seniorské reprezentace jsou na turnaji ve Vídni, který je jednou z posledních příprav před nadcházejícími Mistrovstvími Evropy.

Reprezentace žen se v prvním hracím dnu utkala nejprve s týmem Minsku a poté s reprezentačním výběrem Rakouska. První zápas zvítězily svěřenkyně Filipa Neussera 6:2. Trenér hodnotí zápas pozitivně slovy: „Na rozjezd jsme dostali silného soupeře, který praktikoval od začátku útočný hokej. Naše holky hrály takticky velmi dobře a zaslouženě vyhrály vysokým rozdílem skóre.“
Branky: Anna Kolářová, Lucie Duchková 2x, Kateřina Laciná, Natálie Hájková, Adéla Bížová

Do druhého zápasu proti Rakousku nastoupila naše reprezentace v brance s Kristýnou Šafaříkovou, která si tak připsala první start za ženský národní tým. Holky vstoupily do zápasu lépe, dostaly se i do velké šance. Nakonec se ale do vedení dostalo Rakousko. Zápas se přeléval ze strany na stranu, nakonec ale odchází český výběr s prohrou 5:3.
Branky: Lucie Duchková, Renata Capouchová, Natálie Nováková

Mužskou reprezentaci čekala také dvě utkání. Nejprve si tým připravil nadílku pro americký tým z Washingtonu, na světelné tabuli na konci svítilo skóre 13:1 v náš prospěch. V zápase se v české brance vystřídali oba brankáři.

Druhý zápas sehrál tým proti výběru Rakouska, tedy úřadujícímu mistrovi Evropy. Zápas byl po dlouhou dobu vyrovnaný, nakonec Český tým prohrál po dobrém výkonu 1:3.
Branky: Martin Capouch

Veronika Decsyová

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy