Hledáme dobrovolníky na HME juniorů 2021

Volunteers wanted ! HME U21 Nymburk Leden 2021

Další evropský šampionát míří do Čech! Tentokrát halové mistrovství Evropy chlapců do 21 let, které se uskuteční 15. až 17. ledna 2021 v Nymburce. Jsme si vědomi, že je turnaj až za dlouho, ale jelikož chceme uspořádat velkolepou akci, začínáme s plánováním a přípravami již teď.

Název pozice
Dobrovolník na HME 2021 // Komise reprezentace

Popis pozice
Turnaje je trochu speciální v tom, že se neodehraje na půdě žádného z klubů nebo v jeho blízkosti. Právě proto se již nyní obracíme na naši hokejovou rodinu a fanoušky! Chcete se stát součástí týmu, který dá dohromady skvělý turnaj? Chcete společně s ostatními pomoci a pracovat jako dobrovolník? Chcete se podílet na organizaci přepravy? Chcete si procvičit angličtinu při komunikaci s týmy? Chcete mít na starost VIP místnost a pomáhat u vstupu pro fanoušky? Nebo Vás láká propagace turnaje, aby se zaplnila hala až po strop?

Časové dotace

  • 3 dny v lednu 2021
  • Nejste si jistí, jestli budete mít v tomto termínu čas, ale pokud ano, chcete být součástí? Nevadí, přesto se registrujte teď a určitě najedeme cestu, jak situaci vyřešit. Budete součástí týmu nadšenců a společně si užijete skvělý turnaj, plný skvělého hokeje, který nám právě Vy pomůžete zorganizovat. Vstup zdarma, tričko dobrovolníka jako dárek a pocit hrdosti, že jste i Vy přispěli rukou k dílu.

Koho hledáme?
Děti všech věkových kategorií a dospělí jsou vítáni. Na zkušenostech nezáleží, určitě najdeme práci, která vám bude vyhovovat. Registrujte se nyní!

Co Vám nabízíme?

  • Pozice, ve které se dostanete k hokeji blíže, než kdy předtím. Potkáte nespočet zajímavých lidí jak z domácího prostředí, tak ze světového hokeje.
  • Vstup zdarma na všechny hokejové placené akce v ČR v daném roce.

Pokud máte zájem, neváhejte se ozvat na csph@pozemnihokej.cz.

Veronika Decsyová

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy