Hokej na zemi – pátek 20:00 na ČT Sport

Hokej na zemi v hlavním vysílacím čase na ČT Sport – pátek od 20:00

Po vánoční pauze startuje už 8. sezona Hokeje na zemi! A podařilo se nám získat skvělý čas v pátek večer hned po zprávách. V prvním letošním dílu uvidíte:

1) Bronzovou radost v Minsku. České ženy vybojovaly medaili na halovém mistrovství Evropy po dvaceti letech!

2) Úspěšný šampionát mužů v Berlíně. Češi skončili pátí a stejně jako ženy pojednou na mistrovství světa!

3) Příběh Jana-Philippa Rabenteho. Hrdina olympijského finále 2012 se v Berlíně rozloučil s reprezentační kariérou. Neměcku pomohl k titulu.

4) Jaromír Bohačík s hokejkou. Český basketbalový reprezentant si vyzkoušel pozemák. Jak mu to šlo a co si o něm myslí?

5) Unikátní záběry z roku 1934. Indové se divákům v Praze na Letné představili v utkání proti Německu.

Díl číslo 73 můžete sledovat v primetimu od 20:00 na ČT sport anebo později v ivysílání Česká televize na odkazu: https://www.ceskatelevize.cz/ivy…/10552610198-hokej-na-zemi/

Hokej na zemi je zpátky!

Po vánoční pauze startuje už 8. sezona Hokeje na zemi! V prvním letošním dílu uvidíte:1) Bronzovou radost v Minsku. České ženy vybojovaly medaili na halovém mistrovství Evropy po dvaceti letech!2) Úspěšný šampionát mužů v Berlíně. Češi skončili pátí a stejně jako ženy pojednou na mistrovství světa!3) Příběh Jana-Philippa Rabenteho. Hrdina olympijského finále 2012 se v Berlíně rozloučil s reprezentační kariérou. Neměcku pomohl k titulu.4) Jaromír Bohačík s hokejkou. Český basketbalový reprezentant si vyzkoušel pozemák. Jak mu to šlo a co si o něm myslí?5) Unikátní záběry z roku 1934. Indové se divákům v Praze na Letné představili v utkání proti Německu.Díl číslo 73 můžete sledovat v primetimu od 20:00 na ČT sport anebo později v ivysílání Česká televize na odkazu: https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10552610198-hokej-na-zemi/Tak příjemnou zábavu!

Zveřejnil(a) Český svaz pozemního hokeje dne Pátek 7. února 2020

 

Tak příjemnou zábavu!

Martin Hoffmann

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy