Halové soutěže 2019/2020 jsou oficiálně u konce

Výsledky seniorských kategorií a letošní mistry už známe. Pojďme se ale podívat, jak to dopadlo v dorostu, žácích a žákyních.

Soutěž dorostenců ovládl HC 1972 Rakovník, který vybojoval první místo o jeden bod před SK Slavia Praha. Bronzové medaile slavili bohemáci. Králem střelců se stal Štěpán Klaban s 22 vstřelenými góly v 9 zápasech.

Mezi dorostenkami dominovaly hráčky z TJ Plzeň-Litice, které skončily na 1. místě před SK Slavia Praha a třetí Pragovkou. Nejlepší střelkyně sezóny jsou s 13 góly Šmídová Magdalena z SK Slavia Praha a Balážová Sofie z HC Hostivař.

I v soutěži starších žáků zvítězil HC 1972 Rakovník. Na druhém místě skončil HC President a na třetím místě TJ Plzeň-Litice. Mezi střelci vládl rakovnický Matěj Karafiát.

Zlaté medaile v soutěži starších žákyň skončily také v Rakovníku. HC Hostivař získala stříbro a na třetím místě skončil tým SK Slavia Praha B. Nejlepší střelkyní se stala Eliška Fousková z Mnichovic.

Mladší žáci z týmu HC President ovládli letošní soutěž a na stupně vítězů se postavili společně s 2. HC Hostivař a 3. SK Slavia Praha. Presidentský Marek Rambousek nastřílel za sezónu 30 gólů a stal se tak králem střelců.

Titul mladších žákyň získala HC Hostivař, která v 15 zápasech ztratila pouze dva body. Druhé místo obsadila HC Slavia Hradec Králové a na třetím místě skončily dívky z HC 1972 Rakovník. Alena Brabcová z HC Hostivař ovládla se 48 góly tabulku střelkyň.

V 1. lize mužů zvítězil tým HC Slavia Hradec Králové a v 1. lize žen HC 1946 Praga.

 

Veronika Decsyová

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy