Hokej na zemi: Čecháková, Dansonová, 1970

Dívejte se: V novém, nabitém dílu je 7 reportáží!

Premiéra je na ČT sport v pátek 6. 3. v 15:40. Všechny díly najdete v archivu i-vysílání pod odkazem https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10552610198-hokej-na-zemi/

Co uvidíte?

1) Barbora Čecháková si z mistrovství Evropy v halovém hokeji přivezla z Minsku nejenom bronzovou medaili, ale také cenu pro nejlepší brankářku turnaje. Proč je tak dobrá v nájezdech, proč už tři roky hraje doma v Česku a co jí nejvíc připomíná vysněný zápas proti Nizozemkám na ME 2017 v Amsterdamu?
2) Halové extralize dál vládnou hokejisté Rakovníka a hráčky Slavie, na Final Four v Edenu obhájili tituly mistrů republiky. Podívejte se na to nejlepší z finálových zápasů i s ohlasy vítězů a poražených.
3) Nezanedbali jsme ani naše hokejové naděje. Přinášíme reportáž z finále ligové soutěže mladších žáků.
4) V novém dílu naší nové rubriky Z druhé strany se tentokrát představí skateboardista Martin Pek. Mistr republiky a naděje Česka pro olympijské hry v Tokiu musí mít hlavně cit v nohou. Jak mu to šlo s pozemkářskou hokejkou v rukách?
5) Kapitánka anglické a britské reprezentace Alex Dansonová-Bennettová musela předčasně ukončit kariéru. Zdánlivě banální zranění na dovolené v Keni se proměnilo v boj o život. Alex ho vyhrála, k mezinárodnímu hokeji už se ale nevrátí. V rozhovoru prozradila, jak se jí za poslední rok a půl změnil život, na které tři okamžiky své kariéry vzpomíná nejvíc a co bude dělat dál.
6) V archivu jsme pro vás tentokrát našli záběry z roku 1970. V rámci přípravy na historicky první mistrovství Evropy v pozemním hokeji mužů v Belgii se pozemkáři Československa utkali s Anglií. Podívejte se, jak se hrálo před padesáti lety!

 

Příjemnou zábavu vám přejí

Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy