Vyjádření ČSPH k jarní části sezóny 2019/2020

V poslední době se nesetkáváme jako hokejová rodina ani v klubech, ani na zápasech a víme od spousty z vás, že se všichni zase chcete co nejdříve vrátit na hřiště. Stejně tak i my.

Všichni hráči i fanoušci napjatě očekávají, zda se ještě dohraje jarní část ligy. Stejně tak tuto informaci potřebuje vědět sportovně technická komise Českého svazu pozemního hokeje. Všichni se řídíme nařízením Vlády ČR a tato otázka otevření hřišť a ligy není výjimkou.

Vláda sdělila informaci, že po Velikonocích (14.4.) by měla zveřejnit informaci o možném uvolnění opatření. Zatím platí, že nouzový stav je vyhlášen k 11.4.2020.

Jakmile Český svaz pozemního hokeje bude mít informace o uvolnění opatření, okamžitě začne jednat s kluby na možnostech dohrání jarní ligy. O všem budete informováni jak na našem webu, tak i na našich sociálních sítích.

I tak je vidět, že pozemní hokej stále žije 🙂 Stačí se podívat na náš Facebook či Instagram, kde sdílíme jak oficiální tréninky, tak i sportovní a hokejovou inspiraci přímo od našich hráčů.

Důležité je neklesat na mysli a udržovat si sportovního ducha i za těchto ztížených podmínek.

 

Lenka Jeřábková

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy