Ve Kbelích se dostávají do formy i rodiče hokejistů!

Jak zapojit do společného cvičení během karantény celou rodinu nám úspěšně ukazují děti z kbelské přípravky. Cílem trenérů (a vlastně i dětí) je zapojit do krátkých video tréninků rodiče i sourozence a cvičení si užívat společně. Tréninkový plán se skládá ze dvou částí. Děti mají za úkol pravidelně jezdit na cyklovýlety (proto tolik fotek z cyklovýletů ve videu), případně si jít s rodiči zaběhat a absolvovat co nejvíc pěších výletů. Současně cvičíme pravidelně podle videí, kdy se zapotíme u cvičení na fyzičku, rychlost nebo na sílu.

Jsme rádi, že se zapojily všechny děti z týmu a rodiče si to možná užívají ještě víc. Odezva je opravdu velká, a to dokonce až taková, že rodiče připravují pro tým vlastní videa. Takže jsme speciálně pro ně přidali ještě regeneraci a třeba i jógu.

Jsme rádi, že i v době, kdy nesmíme trávit čas společně na hřišti, stále fungujeme jako tým a jsme v neustálém kontaktu. Ale už se moc těšíme na turnaje, na naše soupeře-kamarády, až se utkáme na hřišti. Chybíte nám.

Nás karanténa neporazí!

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy