10. ročníku celostátní soutěže Talent roku

Přihlaste své talentované hráče do soutěže Talent roku! Talentem roku může být každý, soutěž má 6 kategorií: jednotlivci/kolektivy, chlapci/dívky, 1. až 5. třída/6. až 9. třída.

Jménem Asociace amatérských sportů ČR Vám i Vašim dětem nabídnout účast v 10. ročníku celostátní soutěže Talent roku, určenou žákům základních škol a nižších ročníků víceletých gymnázií.

Její podstatou je motivovat děti k aktivnímu, zdravému životnímu stylu a podporovat jejich nadání. K zapojení do soutěže přitom stačí na webu www.talentroku.cz založit soutěžní profil a poté pomocí fotografií i videí dokumentovat svůj sportovní život. Není přitom rozhodující počet ocenění, ani individuální dispozice, ale především nadšení a píle.

Na konci pak porota, jejíž tradiční předsedkyní je Šárka Strachová, vybere vítěze, kteří obdrží poukázky na nákup sportovního vybavení nebo zážitky se světoznámými sportovci! S ohledem na možnosti organizátorů a vhodné příležitosti se tak někteří vítězové již setkali s fenomenálním sprinterem Usainem Boltem, veslovali po Vltavě s Mirkou Knapkovou a Jiřím Kejvalem, trénovali pod vedením Šárky Strachové, nebo si zahráli si na kurtech s Tomášem Berdychem a Petrou Kvitovou.

Veronika Decsyová

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy