Červencový Hokej na zemi v ČT!

Nová koncepce reprezentace, Natálie Hájková, turnaj veteránů v Kadani, deformace míčku, jezdci Opatrný a Roučková vyzkoušeli pozemák

Hokej na zemi 5/2020 nabízí atraktivní podívanou:

  • Cesta zpět mezi elitu: České hokejistky mají za rok v Praze šanci zažít déjà vu. Postoupí do A-divize mistrovství Evropy stejně jako v roce 2015? S jakou perspektivou buduje tým trenér Neusser? Jak důležité jsou zkušené hráčky? A jakou roli bude mít nastupující generace? 
  • Pozemák můžete klidně hrát i v důchodu. Byli jsme na nové umělce v Kadani, kde se uskutečnil první turnaj veteránů po koronavirové přestávce. Jak se líbí nový povrch hráčům, kteří v nejlepších letech hrávali na škváře nebo přírodní trávě? A kolikáté narozeniny oslavily hlavní osobnosti místního klubu Petr Bodnár a Miroslav Novotný?
  • Místo otěží hokejka, místo koně míček: Pozemní hokej si poprvé v životě vyzkoušeli elitní čeští parkuroví jezdci Aleš Opatrný a Natálie Roučková. A šlo jim to opravdu dobře! Natáčeli jsme u nich doma na statku v Hořovicích.
  • Rozbít míček na pozemní hokej není jen tak a dá to docela práci. Co se s ním stane, když na něj vezmete úhlovou brusku? A co z něj zbyde, když ho dáte do hydraulického lisu? Praskne, nebo ne?
  • Maturita ve škole ji čeká až za dva roky, tu hokejovou už má sedmnáctiletá Natálie Hájková ale dávno za sebou. Kdo je vzorem sedmnáctileté střelkyně Slavie a české reprezentace, jak dokázala v šestnácti proměnit dva nájezdy proti Skotkám a proč by jednou chtěla hrát Hoofdklasse zrovna v Amsterdamu?
  • V archivu se vrátíme do zlatého věku bandy hokeje. Kolik ho v první polovině čtyřicátých let hrálo klubů a jaké hvězdy ledního hokeje se mu věnovaly? Máme pro vás archivní záběry z utkání Podolí s Karlínem.

Dobře se bavte!

Premiéra nového dílu je v televizi na programu ČT sport v pátek 10. 7. v 16:20. A tentokrát bude mít pořad i řadu repríz: v pondělí 13. 7. v 16:25, ve čtvrtek 16. 7. v 11:20, v pondělí 20. 7. v 17:15, ve středu 22. 7. v 11:40 a v sobotu 25. 7. v 4:40. 

Všechny díly Hokeje na zemi si můžete kdykoliv připomenout na i-vysílání České televize pod linkem

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10552610198-hokej-na-zemi/ 

Příjemnou podívanou přejí

Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy