Pozemní hokej vs. Florbal

Ženská reprezentace v pondělí 13.7. odehrála florbalové utkání proti florbalovému klubu Ivanti Tigers (nově Start 98 Kunratice), který byl 8x mistry republiky.

Hráčky se pravidelně potkávají v posilovně a na atletickém stadionu, kde trénují pod vedením Daniela Hejreta a rozhodly se změřit síly i na palubovce. Ve Sportovní hale Jižní město odehrály před diváky vyhrocený zápas plný osobních soubojů s velkými šancemi na obou stranách. Zápas nakonec pozemkářky prohrály 2:7, nemají se ale rozhodně za co stydět.

„Trochu nám utekl začátek, chvilku nám trvalo, než jsme si zvykly na odlišný styl hry. V druhé a třetí třetině jsme ale hrály vyrovnaný zápas, troufám si i říct, že v určitých částech jsme florbalistky přehrávaly. Nedokázaly jsme ale skórovat, nejsme zvyklé střílet z každé pozice bez omezení střeleckého kruhu.“ vyjádřila se k zápasu Kateřina Laciná.

„Věřím, že v odvetě v pozemním hokeji si přijdeme na své. Jsem zvědavá, jak se florbalistky dokážou popasovat s pravidly i technickými dovednostmi hokeje.“

Odveta se plánuje, o všem Vás budeme včas informovat.

 

Veronika Decsyová

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy