Herní kemp 2020: aktualizováno

Den poslední 

Je za námi další herní kemp pořádaný Českým svazem pozemího hokeje, kde se sešlo přes 100 hráčů a hráček z celé republiky. Děkujeme všem za účast a budeme se těšit na další hokejové léto.

Den čtvrtý

HERNÍ KEMP: Co vše se dnes dělo na herním kempu? Tak například jsme hráli beach hokej, byli jsme se projít na náměstí v Rakovníku – které se řadí mezi největší náměstí (svou velikostí překonává pražské Václavské náměstí), hráli jsme tenis, ušli jsme 10 km na zmrzlinu, hráli jsme přehazovanou, basket, bowling, tetovali jsme se, hledali ztracené klíče od pokoje, hráli jsme hokej a nakonec jsme celý den zakončili u ohně, kde nám zahrál Martin Capouch. No nestihli jsme toho dneska hodně? 

Den třetí 

Dnes na herním kempu bylo opravu vedro. Teploty na hřišti ukazovaly před 30 stupňů, proto sprcha a kýbl s vodou přišly všem hráčům vhod. Opět se všechny skupiny protočily na pískovém hřišti, na pozemkářském i na fotbalovém. První skupina si dnes na chvilku odložila hokejky a rozdali si to v turnaji v tenise.

Večer jsme zakončili tradiční noční hrou, která spočítá ve schovávání se po areálu a ukrývání se před upíry. Je to tradiční hra, kterou si pamatují i současní trenéři, jak ji před časem taky hráli.

PS. našli se všichni.

Den druhý 

Dnes jsme měli opět den plný sportu. Ty nejmenší hráči zůstali dopoledne ve sportovním centru, kde běhali, skákali a dělali různá dovedností a koordinační cvičení v písku. Starší skupiny měli rozcvičku na boso na přírodní trávě a poté se šlo na hřiště s umělkou. Každá tréninková jednotka soustředí svou část tréninku na pilování úderové techniky, techniky hole, trénují se herní situace – přechod z obrany na útok atd.

Jinak řečeno, nikdo se nenudí, jídlo je dobré, děti mají k dispozici pití po celý den, na hřišti je umístěna i sprcha na osvěžení a před spaním trenérky vypráví vtipy na dobrou noc. Tedy i další den jsme si užili.

Den první

Je za námi první den na herním kempu, který ČSPH pořádá pro talentovanou mládež. Účast je opět veliká, máme přes 100 dětí rozdělených do šesti skupin. Tréninky probíhají jak na umělé trávě na hřišti HC 1972 Rakovník, tak i ve sportovním centru Cafex.
A teď trochu z jiného soudku. Víme, že teď děti byly dooost dlouho doma, proto jsme si my, trenéři, po dvoufázovém tréninku mnuli ruce, že všichni večer odpadnou. Ono tomu tak ale není? Dokonce ani poté, co si šly ještě zahrát po večeři tenis, fotbal, squash… Takže vážení rodiče, užijte si „dovolenou“ bez dětí a nebojte se, máme se fajn.

 

Už se to pomalu blíží. Zase po roce se sejdeme na herním kempu v Rakovníku, který pořádá Český svaz pozemního hokeje pro talentovanou mládež.

Opět je připraven bohatý sportovní program a večerní zábava. Letos nás sice lehce ovlivní vládní nařízení, ale i tak herní kemp pojede na plné obrátky.

Začínáme v pondělí ve sportovním centru v Rakovníku. Příjezd všech účastníků je mezi 9 – 10 hodinou.

Tak se na vás těšíme a nezapomeňte si přibalit i roušku.

 

Martina Babická

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy