Na cestách s partnerem RobStav

Již několik let je firma ROBSTAV partnerem pozemního hokeje a zajišťuje mobilitu svazových trenérů. Popsaná žlutá auta, kterými jezdí dva hlavní svazoví trenéři Tomáš Babický a Petr Bodnár, jste na parkovišti u hřišť a škol určitě zaznamenali.

Tomáš Babický ke spolupráci řekl: „Je to skvělý způsob reprezentace našeho sportu, protože kam s tímto autem přijedeme, je na nás pohlíženo s větší vážnosti a respektem. Auta dodávají naši práci  image, protože tím je jasné, ze náš sport není jen zájmový kroužek.“

„Robstav je skvělý partner stará se o naší mobilní stránku, zajišťuje bezpečnost a provoz našich žlutých aut. My tím, že jezdíme po celé České republice, zajišťujeme této firmě velkou mobilní reklamu, která je vidět ve všech krajích.“ říká Petr Bodnár.

„S jednáním s lidmi z Robstavu jsme velmi spokojení, jsou to vstřícní lidé a snaží se nám pomoci s auty a podporují náš sport. Za to jim nesmírně děkujeme.“

Za čas spolupráce máme za sebou plno najetých kilometrů, které nás posouvají blíž ke splnění našich sportovních snů. Našemu partnerovi velmi děkujeme!

Veronika Decsyová

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy