Hokej na zemi: Extraliga, Vyšehrad, Sahir, Menšík

V zářijovém Hokeji na zemi to bude hodně pestré – s pozemákem se podíváme do minulosti, současnosti i budoucnosti a uvidíte taky trochu parkouru a surfingu. 

Tady je menu 7. dílu v roce 2020:

  • Extraliga je zpět, poslední mistři z Litic nastříleli v úvodních dvou kolech dvacet gólů, start soutěže žen vyšel nejlépe týmu Pragy. Byli jsme u toho!
  • Trenér reprezentace žen Filip Neusser kandiduje na předsedu ČOV. Proč jde do boje, co chce prosadit a jak chce pomoct českému pozemnímu hokeji?
  • Když se parkour spojí s pozemním hokejem, vznikne tak trochu nový sport. Jednomu z nejlepších českých parkouristů Tomáši Taranovi alias Sahirovi asistoval mezi překážkami Martin Capouch – a oba si ve Stromovce docela vyhráli☺
  • Válel v bandy, landce i v hale – s legendárním Jindřichem Pikolou po stopách slávy Slavoje Vyšehrad a československého pozemáku v 60. a 70. letech 20. století
  • Mistr republiky na druhou. Matyáš Menšík uspěl v pozemním hokeji, teď jako jeden z nejlepších surfařů u nás rozvíjí nový olympijský sport. Jak to šlo účastníkovi mistrovství Evropy juniorů 2006 v Praze s hokejkou, kterou vzal do ruky po osmi letech?
  • Nejvíce medailí z olympijských turnajů mužů a žen má Nizozemsko, je jich sedmnáct, z toho pět zlatých. Muži v barvách Oranjes vybojovali první zlato až na třináctý pokus. Ve finále her v Atlantě v roce 1996 porazili Španělsko 3:1 – a zpravodajskou reportáž z tohoto utkání jsme našli v archivu.  

Premiéra 79. dílu Hokeje na zemi je v televizi na ČT sport v pátek 18. 9. v 12:55, reprízy zatím v pondělí v 11:35, ve středu 23. 9. v 4:20. A na internetu jsou všechny díly kdykoliv k zhlédnutí na ivysílání České televize pod linkem

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10552610198-hokej-na-zemi/ 

Příjemnou zábavu přejí 

Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy