Sbírka na splnění snu pro Terezu Kopřivovou

Hokejová rodina, jako každá jiná, chce být fungujícím orgánem, který uctívá určité hodnoty. V našem případě jsou to kvality jako bezpečí a důvěra, zábava, respekt, rozvoj a soudržnost. Proto se na Vás, na členy Hokejové rodiny obracíme s prosbou pomoci splnit sen talentované brankářce z Rakovníka, Tereze Kopřivové.

Tereza nás před nějakou dobou oslovila, abychom jí pomohli získat peníze na cestu do USA, kde by mohla studovat na univerzitě a zároveň hrát kvalitní univerzitní ligu.

Tereza zažádala o stipendium, ale i v případě, kdy by jí bylo stipendium přiděleno, nemá dostatek financí na pokrytí ostatních výloh spojeným s cestou (letenky, poplatky za registrace na portálech, poplatky za soudní ověřování potřebných dokumentů, pojištění atd.)

Díky profilu přes agenturu Scholarbook o sobě dala Tereza univerzitám v USA vědět a některé o ní už projevily zájem. Poplatek za zastupování agenturou Tereza hradí ve splátkách a bohužel jí ještě podstatná část prostředků chybí. Proto byl založen transparentní účet, na který mohou poslat peníze všichni, kdo by rádi Terku podpořili.

Odhadovaná částka, kterou Tereza potřebuje, je 150 000 Kč.

ČÍSLO ÚČTU: 2101871111 /2010

Slovy Terezy Kopřivové: „O tom, že bych chtěla pobýt delší dobu v Americe, jsem snila už když mi bylo čtrnáct let. Celá myšlenka se studiem vznikla až později, když jsem zjistila, že je opravdu možné studovat a paralelně při tom hrát hokej na univerzitě. Můj sen se ještě více přiblížil, když jsem zjistila, že se přesně toto podařilo mé spoluhráčce z reprezentace, hráčce SKS, Veronice Novákové. Od té chvíle mě nic a nikdo neodradil od této myšlenky a snu. Proto Vás prosím o finanční podporu, která mi tento sen umožní. Předem děkuji za jakýkoliv příspěvek!“

 

Veronika Decsyová

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy