Hokej na zemi: extraliga na vodě, Jahoda a Soul

Už v sobotu 31. 10. má v 9:10 na ČT sport premiéru nový Hokej na zemi. K zhlédnutí také kdykoliv ZDE.

Televizní reprízy na ČT sport zatím v neděli 1. 11. v 4:15 a v pondělí 2. 11. v 11:10. 

A co v devátém dílu v roce 2020 uvidíte?

  • Lukáš Plochý se v nejkvalitnější ligové soutěži světa rozkoukal opravdu rychle. V dresu nováčka z Almere dal v nizozemské Hoofdklasse v sedmi zápasech tři góly – podívejte se na ně a poslechněte si Lukášovy dojmy, které nám sám z Nizozemska poslal.
  • Koronavirová pandemie pozemnímu hokeji u nás nepřeje: Na jaře se vůbec nehrálo a všechny soutěže byly zrušeny. V září sice začala nová sezona, ale stihla se sotva polovina zápasů, některé i počasí navzdory. Podívejte se, v jakých podmínkách odehrály hokejistky Hostivaře a Slavie Praha svůj zápas šestého kola.
  • Když je cíl, cesta se najde. Brankářka Tereza Kopřivová chce nelehké životní situaci navzdory hrát hokej na univerzitě v Americe. Pomoct jí k tomu můžete i vy!  
  • Mezinárodní program Erasmus+ pod vedením prezidenta ČSPH Gina Schilderse završil svůj druhý rok. Podívejte se, kde všude můžete najít výsledek práce trenérů z Česka, Polska a Rakouska po setkání se světovými hokejovými experty, 
  • Hokejový šikula a zároveň neúnavný dříč – skromný střelec krásných a důležitých gólů – v Rakovníku i reprezentaci. Tomáš Jahoda patří už řadu let k nenápadným hrdinům českého pozemáku. A jak jsme zjistili, také k vášnivým víkendovým rybářům.
  • V archivu se vrátíme do roku 1988. Na olympijských hrách v Soulu vyhráli boj o bronzové medaile Nizozemci, v jejich tradiční barvě – oranžové – přitom vyběhli na hřiště jejich soupeři. Který tým to byl? A kdo zápas rozhodl a stal se nejlepším střelcem turnaje?

Příjemnou zábavu přejí

Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy