MENTÁLNÍ PŘÍPRAVA PRO TRENÉRY POZEMNÍHO HOKEJE S JANEM PROCHÁZKOU

Máme tu skvělou příležitost pro všechny trenéry!

Ve spolupráci s mentálním koučem mezinárodního institutu Mentally Fit, JANEM PROCHÁZKOU, připravujeme několikaměsíční video kurz mentální přípravy. Jan Procházka (mj. 3x účastník OH v pozici asistenta trenéra, šéftrenér mládeže v ledním hokeji v Itálii atd.) má bohaté zkušenosti z mnoha sportů a oblastí. 

Na jeho profil se podívejte ZDE.

Tento video kurz je součástí postupné aktualizace metodických materiálů pro trenéry mládeže, které připravujeme na webu ČSPH. Na první video se můžete těšit na začátku prosince 2020. 

Co bude obsahem?

1. Základní mentální trénink pro trenéry mládeže – aneb předpokladem, jak zlepšit vaše hráče, je zlepšit sebe sama. (5 video příspěvků)

2. Mentální trénink ve sportovní výchově mládeže – aneb jak vychovávat úspěšné, sebevědomé a spolupracující sportovce. (9 video příspěvků)

3. Zvláštnosti přístupů ke specifickým cílovým skupinám – Každý věk má své výzvy, aneb jak přistupovat k jednotlivým kategoriím (připravujeme jako webinář)

Jak bude kurz probíhat?

Obsah prvních 2 modulů bude v podobě video příspěvků v intervalu 10–14 dní. Třetí modul připravujeme jako webinář na jaře 2021. Nové příspěvky budou zveřejňovány na webových stránkách ČSPH.

Hlavním záměrem je, aby kurz (videa) viděli všichni naši trenéři mládeže, měli možnost se nad obsahem zamyslet a zhodnotit své trenérské počínání. Ti, co navíc splní i podmínky kurzu, získají diplom o absolvování od mezinárodní vzdělávací instituce. Více informací se dozvíte v úvodním příspěvku od Jana Procházky. 

Chcete o tomto kurzu vědět více? Své dotazy můžete posílat na Karolínu Paterson, karolina.paterson@pozemnihokej.cz.

Veronika Decsyová

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy