Gino Schilders startuje nový Erasmus program pro mladé lídry

Již několik let máme ve spolupráci s Erasmem+ ambice poskytnout vzdělání a možnost setkat se s inspirativními lidmi. Proto se Gino Schilders rozhodl odstartovat vlastní nový Erasmus+ program Aspiring and Inspiring Youth Leaders. 

Program bude probíhat od roku 2021 do 2023 a cílem je pomoci mladým lídrům v rozvoji a  připravit je na vedoucí národní i mezinárodní pozice ve vedení sportovních organizací. 6  zástupců z Polska, České republiky, Ukrajiny, Walesu, Dánska a Švédska bude spolupracovat  s 5 experty, kteří se již dlouho věnují vedení a rozvoji mladých lídrů. 

Hlavním výstupem projektu je rozvoj mladých, nadějných a motivovaných lídrů, a také návod pro hokejové národy, jak zapojit tyto mladé jednotlivce v managementu organizace. Mezi experty patří University of Copenhagen (Dánsko), Streetgames (Velká Británie), SportsinQ (Nizozemí) a Evropská hokejová federace.

Program má ambice pomoci těm, kteří pracují „za oponou“ sportu, vychovat mladé lídry, kteří  pomohou v budoucnu s rozvojem sportu doma i ve světě. Za ČR se zúčastní Marek Zgraja (SK Slavia Praha) a podporu projektového řízení má na starost Kateřina Laciná.

O průběhu projektu Vás budeme informovat. Pro více informací sledujte webové stránky a sociální sítě programu.

https://www.sportyouthleaders.eu/

FACEBOOK

INSTAGRAM

LinkedIn

Veronika Decsyová

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy