Hokej na zemi: EHL, Klaban, Al-Amelová

Dubnový Hokej na zemi (85.) má na ČT sport premiéru v pátek 17. 4. v 16:20. Reprízy jsou v televizi na programu v pondělí 19. 4. v 4:25 a ve středu 21. 4. v 13:15 a všechny díly včetně aktuálního jsou kdykoliv k zhlédnutí na i-vysílání ČT pod linkem https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10552610198-hokej-na-zemi/  

A co uvidíte?

  • Na začátku se vydáme do Amsterdamu, kde předvedli umění možného. Před prázdnými tribunami, v aprílovém počasí a pouze se čtyřmi týmy mužů a čtyřmi žen se na Wagener Stadionu během pouhých tří dnů odehrála letošní Evropská hokejová liga. Sice v úsporném formátu, ale rozhodně se bylo na co dívat – získali jsme skvělé záběry i ohlasy vítězů.
  • Teprve osmnáctiletý Štěpán Klaban se krátce po Lukáši Plochém a Kateřině Laciné stal třetím českým hráčem, který se probojoval do nizozemské Hoofdklasse. Štěpán natočil exkluzivně pro Hokej na zemi video, ve kterém mluví o své cestě do klubu Klein Zwitserland, dojmech ze zápasů s olympijskými vítězi a mistry světa a také o tom, jak zvládá profesionální hokej a dálkově studium na gymnáziu v Rakovníku.
  • Argentinci budou v Tokiu obhajovat senzační olympijské zlato z Ria. Jenže v poslední době jim to moc nejde. Podívali jsme se, jak se jim dařilo ve čtyřech dubnových zápasech v FIH Pro League proti Německu a Indii a kde je tlačí bota.
  • Šestnáctiletá obránkyně Pragy Apolena Al-Amelová je jednou z tváří budoucnosti českého hokeje a jeho olympijských ambicí. V portrétu Hokeje na zemi mluví o tom, jak zvládla úkol trenéra Hejreta proplést své tělo kole dřevěné tyče, proč je jedním z jejích vzorů Arthur van Doren a jak vidí svou šanci hrát na mistrovství Evropy v Praze
  • A na závěr výběr těch nejhezčích extraligových gólů z našeho archivu. Snad už se zase brzy bude moct hrát! 

Dobře se bavte!

Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

  • Metodika 2020
    HRA

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy