POZVÁNKA NA VETERÁNSKÉ TURNAJE

Rád bych se v první řadě představil  – jmenuji se Milan Tyburec a dlouhé roky jsem hrál hokej za Bohemains, než jsem se rozhodl, že to zkusím také jinde. Tři roky jsem pomáhal budovat pozemní hokej v Řecku a na dálku organizoval výjezdy českých hokejistů do zajímavých destinací. Podařilo se mi uskutečnit první hokejový turnaj v Řecku za účasti českého národního týmu. Tehdejší kapitán mužstva Tonda Kacbal na něm zvedl pohár pro vítěze, každé vítězství se počítá.
Mé další kroky směřovaly do USA, kam jsem se natrvalo přestěhoval. Zorganizoval jsem zájezd Bohemians na turnaj do Washigtonu, kde vítěznou trofej tentokrát přebíral Roman Hakl. Následovaly další turnaje v Singapuru, Glasgow, New Yorku nebo v Trinidadu, které byly pro česká družstva úspěšné nejen sportovně, ale také společensky.

Vzhledem k tomu, že se turnaje vždy vydařily a účastníci byli spokojeni, rád bych nyní navázal a navrhuji pro tentokrát MISTROVSTVÍ SVĚTA VETERÁNŮ. Turnaj je pořádán jak venku, tak v hale, takže si na své přijde každý hokejový nadšenec.
Turnaj je ideálním výletem pro partu kamarádů a kamarádek, kteří se chtějí podívat do zajímavého místa, zahrát si hokej a potkat další podobně „postižené“ pozemkáře z celého světa.

Tentokrát začneme halovým hokejem:
World Masters Hockey (WMH) Indoor World Cup 2022, 15.-20. února 2022, Virginia Beach, Virginia, USA Men and women: 40+, 45+, 50+, 55+, 60+
Virginia Beach leží na východním pobřeží Spojených států, přibližně 3 hodiny jízdy autem z Washingtonu.
Nejbližší mezinárodní letiště je v Norfolku – Norfolk International Airport (ORF), které se nachází přibližně 20 minut jízdy od místa konaní turnaje. Letenky k dnešnímu dni vychází asi na 15 000 Kč.
Ubytovací možnosti jsou rozmanité – od organizátorem doporučovaných hotelů po levnější varianty jako jsou motely, hostely a AirBnB.  Průměrná cena je 1 000 Kč/osoba/noc/dvouluzkovy pokoj.
Misto konáni je Virgina Beach Sports Center – nově vybudovaný komplex se sedmi hřišti, jen pár minut chůze od moře.
Pokud jste v USA ještě nebyli nebo chcete poznat nová místa, možnosti jsou zde neomezené a letenky v rámci vnitrostátních letů za velmi příznivé ceny. New York, Boston, Atlanta, Orlando nebo třeba Miami jsou v dosahu 2 hodin letu z Norfolku. Vlaky a autobusy fungují také velmi spolehlivě. Střed a západ Ameriky jako Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Grand Canyon nebo Chicago nejsou take žádný problém.
V případě zájmu mě kontaktujte.
Milan Tyburec

milan.tyburec@earthlink.net

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy