Hokej na zemi: finále MČR, Kolář, U18, klip z ME 

Premiéra 89. dílu Hokeje na zemi je v sobotu 17. 7. v 9:00, v programu ČT sport jsou zatím dvě reprízy: v úterý 20. 7. v 5:10 a ve čtvrtek 22. 7. ve 13:05. Všechny díly jsou kdykoliv k zhlédnutí na i-vysílání České televize pod linkem

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10552610198-hokej-na-zemi/

A na co se můžete těšit?

  • Velká reportáž z finále extraligy žen a mužů s ohlasy klíčových postav obou zápasů. Jak blízko byly hráčky Rakovníka k prolomení finálového komplexu ze slávistek? A jak slávistům proklouzl v derby s Bohemians titul mezi prsty? 
  • Zápas o titul – radost ze zlata, nebo zklamání ze stříbra. Každopádně: velká porce emocí. Co se děje v kabině těsně před zápasem a co po něm, když jsou medaile rozdané? Podívejte se na povedený videoklip útočnice Slavie Nikol Babické.
  • Zatímco slávistky slavily, slávisté byli smutní. K jejich porážce přispěl vynikajícím výkonem také kapitán Bohemians Praha Vojtěch Kolář. Hokejista ze známé pozemkářské rodiny se prosazuje nejenom jako hráč, ale i jako trenér, a stává se jednou z vůdčích postav české pozemkářské komunity. 
  • Byli jsme na posledním tréninku českých reprezentantek do 18 let před odjezdem na mistrovství Evropy v Curychu. Jaké mají cíle, jaký hokej chtějí hrát a jak jim pomáhají tréninky se seniorskou reprezentací?
  • Už za pár dní začínají olympijské hry v Tokiu. Těšíme se, co nám předvede dvanáct nejlepších mužských a ženských týmů na světě. Určitě se bude na co dívat, stejně jako na červnovém mistrovství Evropy. Podívejte se na klip, který ukazuje krásu vrcholového pozemního hokeje.

Příjemnou zábavu přejí

Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy