Začíná Olympijský festival v Praze a Brně i s pozemním hokejem

Již počtvrté v řadě pořádá Český olympijský výbor Olympijský festival a pozemní hokej bude u toho.

Letos se bude konat od 23.7. – 8.8. v Praze (Olymp centrum sportu, Za Císařským mlýnem 1063/5) a v Brně (SKP Kometa Brno, Bauerova 321).

Již tento víkend (pátek 23.7. – neděle 25.7.) se v Praze objeví stanoviště i s pozemním hokejem. Zasloužila se o to kromě Karolíny Patterson předně Martina Babická, která si vzala celou organizaci na starost. V polovině prázdnin a době plných dovolených je uspořádání trošku oříškem. Pokud na tento víkend ještě nemáte plány, pojďte nám společně pomoci 🙂 Pojďte ostatním ukázat, jak moc je pozemní hokej krásným sportem. Stačí se ozvat Martině na e-mail: martina.babicka@pozemnihokej.cz

První den otevření v pátek 23.7. je vstup do celého areálu zdarma a od 12 hodin si můžete v Praze poslechnout i frontmana skupiny Mirai. Další dny je vstupenka za 50,- (děti do 12 let, důchodci nad 65 let mají vstup zdarma). Pozor, při vstupu do areálu musí návštěvníci prokázat bezinfekčnost, více najdete zde.

neděli 25.7. jsme od organizátorů dostali povolení si naše nafukovací hřiště rozbalit na beachvolejbalových kurtech, takže budeme hrát náš oblíbený beach hokej. Start zápasů bude v 11 hodin dopoledne a ve 14 hodin odpoledne. Přijďte si s námi společně „pinknout“ a oslavit tento svátek sportu, jakým Olympijské hry jistojistě jsou.

Celý hokejový cirkus se posléze přesune do Brna, kde představíme pozemní hokej širší veřejnosti v termínu 4.-5.8. Pokud nám chcete pomoci i v Brně, pošlete Martině Babické e-mail, řekne vám ráda více informací: martina.babicka@pozemnihokej.cz.

Těšíme se na nezapomenutelné zážitky a doufáme, že se na Olympijském festivalu spolu uvidíme!

Lenka Jeřábková

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy