Herní kemp v Rakovníku 2021

Poslední pátý den kempu

Letošní kemp utekl nevídaně rychle. Nejen trenérům, ale i hráčům všech pět dní uteklo, jako voda. Poslední den byl ve znamení turnajů. Dopolední program na hřišti jsme zakončili zmrzlinovým osvěžením, poté oběd, úklid pokojů a jelo se domů.

Děkujeme všem za účast a budeme se těšit na další ročník herního kempu. Celou fotogalerii od všech trenérů naleznete ZDE. 

 

Čtvrtý den 

Dnešní den byl pro 3, 4 a 5 družstvo volnější den. Dopoledne jsme se byli projít po Rakovníku, dali si zmrzlinu a odpoledne se zase šlo za hřiště.
Večer byla na programu tradiční noční hra. Nejdříve šlo na hru menší družstvo a poté ty větší. Letošní upíři měli opravu co dělat, aby všechny děti našli.

Třetí den

Herní kemp se překlopil do druhé poloviny. Už jen dva dny a zase si pojedete pro své ratolesti.
Dnešní program byl přizpůsoben počasí. Nejstarší skupina místo výletu zůstala na turnaj v bowlingu. Další skupina měla video rozbor a ukázky zápasů. Nejodvážnější tým šel i v dešti na hřiště a ti nejmenší byli v tenisové hale, kde hráli různé hry.
Na závěr dne si děti mohly „trsnout“ na hity devadesátek.  Výzvou pro všechny bylo, že kdo vkročí na parket, tak ráno nemusí na rozcvičku. A to najednou bylo tanečníků.

Druhý den

Je za námi první den herního kempu. Děti měly na programu dne dvoufázové tréninky na umělé trávě, zábavné aktivity na beach hřišti a regenerační cviky na fotbalovém hřišti. I přes vysoké tempo tréninků, hráči i hráčky měli dostatek sil i na další sportovní aktivity.
Večer bylo na programu tetování a výroba placek. A teď (aktuální čas 21:25) už je čas poslat všechny děti na kutě. Slzičky stezku proběhly již první noc, tak nám držte palce, aby ta dnešní byla klidná.

 

První den

Je za námi první den na herním kempu v Rakovníku. Po náročném rozdělení pokojů, kdy Toník chtěl být s Pepíkem, který už byl s Honzíkem a Anička s Haničkou, ale Hanička už byla domluvenou s Evičkou. Se nám podařilo všech 30 dívek a 54 chlapců rozdělit do pokojů.

A šlo se na hřiště… První dva týmy šly rovnou na pozemkářské hřiště a další zůstaly v prostorách sportovního centra v Cafexu a na beach hřišti a dalších sportovištích.

Všichni během dne zažily dvoufázový trénink, což je neodradilo od dalších sportovních aktivit. Tedy během dne se kolem nás prohnala vlna tenistů, badmintonistů, hráčů bowlingu, volejbalistů…

A zítra hurá na rozcvičku v 8:00.

Martina Babická 

 

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy