ME ženy: dnes zápas proti Bělorusku

Druhý den na Mistrovství Evropy byl bez účasti naší reprezentace žen. V pondělních duelech se utkaly týmy Wales vs Litva a Polsku vs Rusko.

Wales – Litva 0:5

Wales od začátku zápasu zatlačil na litevský tým, který si s nátlakem nevěděl první čtvrtinu rady. Během zápasu jsme viděli krásný ostrovní tvrdý hokej, s kterým Litevky bojovaly až do konce. Převaha byla cítit celý zápas. Litevský tým se nedokázal prosadit a dostat do protiútoku. Konečný stav 5:0 pro Wales hovoří za vše.

Polsko – Rusko 2:2

V druhém zápase včerejšího dne jsme viděli první penaltu turnaje, kterou si vybojovaly Polky. Obránkyně se nemýlila a dostala svůj tým do vedení krásně umístěnou střelou.
Ve třetí třetině se prosadila další polská hráčka a zvýšila skóre z trestného rohu 2:0.  V posledních deseti minutách zápasu se ruské reprezentaci podařilo střelit první gól z trestného rohu 2:1. Tento gól pro Rusko byl důležitý, protože je nakopl k větší ofenzivě a v poslední minutě zápasu si vybojovali další trestný roh, který proměnily.

A co nás čeká dnes?

Připravte si hlasivky a dnes se jde na zápas proti Bělorusku. Ve skupině se již střetli s Francií, která zvítězila 2:1. Bělorusko je tedy zatím na šampionátu bez jediného bodu a náš tým má díky remíze z prvního zápasu proti Rakousku jeden bod.

Přijďte dnes o něco dříve, protože budeme soutěžit o ceny z fanshopu. U vstupu do areálu se nezapomeňte zapsat, abychom si vás o poločase mohli zavolat na dovednostní soutěže na malé hřiště za hlavní hrací plochou.

Doporučujeme všem návštěvníkům provést rezervaci a nákup vstupenky předem ZDE
Prosím myslete také na to, ač neradi, že vás musíme kontrolovat při vstupu do zóny fanoušků, jestli máte platný test nebo očkování. Více informací ke vstupu do areálu naleznete ZDE 

Pokud nestíháte dnes na zápas dorazit, tak můžete sledovat utkání ONLINE. 

Martina Babická

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy