ME ženy: naše reprezentace podlehla Bělorusku

V prvním zápase dnešního dne se proti sobě zahrály soupeřky z naší skupiny Francie a Rakousko.
Velmi napínavý a tvrdý zápas rozhodl gól již v první polovině. Po nádherné akci jej vsítil francouzský útok vedený Emmou van der Zanden. Stav 1 : 0 se nezměnil ani po několika akcích na obou stranách. Francie si tak připsala 3 velmi cenné body do tabulky.

Česko : Bělorusko 1:3

První půle zápasu mezi Češkami a Běloruskami se našim reprezentantkám moc nepovedl, postupně obdržely 3 góly. Hned po změně stran se prosadila naše kapitánka Tereza Mejzlíková, obrat ale nenastartovala. I přestože se Běloruské soupeřky nedostaly v podstatě celou čtvrtou čtvrtinu z jejich obranné čtvrtiny, žádný další gól to nepřineslo.

Zítra čeká náš tým nejsilnější soupeř Francie, která prozatím neprohrála jediný zápas. Přijďte podpořit náš tým zítra od  19:00.

Co se zítra bude dít na Mistrovství Evropy?

Zítra od 18.00 na malém hřišti na Slavii máte jedinečnou příležitost vidět v akci náš první parahokejový tým Ráček. Přijďte se podívat, jak trénují a hrají pozemní hokej lidé s mentálním hcp. Podpořte svojí přítomností a zájmem sportovce, kteří se připravují na Speciální olympiádu v roce 2023. Během 30 minut uvidíte nejenom spoustu hokeje, ale i zábavy a nadšení. Ukázkový trénink se koná před zápasem ME žen Česká republika – Francie. Těšíme se na vás. Pro naše parahokejisty to bude první vystoupení před publikem.

 

A co ještě se bude dít? Přijde si s námi povídat zástupce rozhodčích, který nám ukáže cestu, jak získat více nadšenců do role rozhodčího. Přijdťe si poslechnout, zajímavý seminář od Michala Krýsla.

Co se vše dnes dělo dnes?

Nejen, že jsme celý den čekaly na zápas našeho výběru, ale také jsme si zasoutěžili o fans ručník. Jako každý den jsme měli doprovodný program na malém hřišti vedle hlavní hrací plochy. V dovednostní soutěži nás ale trumfl fanoušek z Francie. To je jediné vítězství, které Francii darujeme, protože nás zítra čeká zápas od 19:00 s Francií, která zatím neprohrála jediný zápas.

 

Martina Babická, Aleš Větrovský 

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy