90. Hokej na zemi: ME v Praze, Seemann, parahokej, top góly

Hokej na zemi je přestávce zpět. Premiéra je na ČT sport v neděli 5. 9. v 10:25, reprízy pak v úterý 7. 9. v 18:10 a ve středu 8. 9. v 12:55. Všechny díly jsou k zhlédnutí na internetu zde: https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10552610198-hokej-na-zemi/

A co všechno uvidíte?

  1. České lvice bojovaly na mistrovství Evropy v Praze, mladý tým sbíral zkušenosti, kvalifikace mistrovství světa mu na domácím šampionátu unikla. Uvidíte všechny české góly, ohlasy hráček ke každému zápasu, hodnocení od prezidenta/trenéra Gina Schilderse nebo také dojmy trenéra Rakouska Christophera Fausta, který před šesti lety v Praze dovedl Češky mezi evropskou elitu.
  2. Martin Seemann se blíží pokoření střeleckého rekordu v extralize. S hvězdou Rakovníka jsme natáčeli o jeho mistrovských výzvách v roli hráče i trenéra, o tom, jak vnímá roli kanonýra i největším zážitku v reprezentaci. 
  3. Parahokejový tým Ráček trénuje na Speciální olympiádu, která se koná v roce 2023 v Berlíně – v Praze kluci a holky poprvé v zápase ukázali, co se už naučili. A jde jim to dobře i proto, že ani během protikoronavirových opatření nelenili a trénovali on-line!
  4. Snažíme se najít cestu, jak vám ukázat to nejlepší z olympijských her v Tokiu. Z licenčních důvodů to bohužel zatím na ČT sport není možné. I tak pro vás máme hokejovou krásu, která se neomrzí: vybrali jsme nejhezčí góly z letošního mistrovství Evropy v Amsterdamu.

Dobře se bavte a piště nám své náměty!

Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy