HC 1972 Rakovník vs Luzerner SC – 4:1

Rakovnický tým žen vstoupil do evropského turnaje velice dobře. Když přesvědčivým výkonem vyhrál 4:1. Zápas byl od počátku ve vysokém tempu a přelíval se ze strany na stranu. Hned v úvodních minutách měli domácí hráčky několik šancí, ale ztroskotaly na výborně chytající gólmance Švýcarek.
Po trestném rohu dokonce prohrávaly v 7.minutě 0:1. Skóre se opět měnilo hned minutu poté, kdy ze hry vyrovnala Daňková. Hra byla stále více v režii domácích hráček. Do konce poločasu se skóre upravovalo ještě dvakrát, kdy přidala gól Hvězdová a těsně před koncem poločasu Matoušková.
V druhém poločase se hráčky Luzerneru stáhly od poloviny hřiště a míček byl stále více v držení
hráček v černo žluté kombinaci. Na středu hřiště bylo vidět několik bojovných soubojů a fanoušci
Rakovníka mohli vidět ještě pár hezkých akcí. Poslední tečku za úspěšným vstupem do turnaje dala deset minut před koncem Přibíková a vnesla tak do týmu potřebný klid. Rakovnickým hráčkám začal turnaj úspěšně, v pátek je čeká odpočinkový den a v sobotu změří své síly se sousedkami z Rakouska.

Od14.30 hod. přijeďte podpořit rakovnický tým přímo do Rakovníka nebo sleduj online. Holky mají po včerejšku úsměv na tváři a těší se na další boje.

Sledujte zápas online. 

Terka Somolová

 

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy