HNZ: Kuba na LOH, evropské poháry v Česku, cena pro Gina Schilderse

Nový Hokej na zemi má premiéru v pátek 8. října v 17.35 na ČT sport. Reprízy jsou v plánu v sobotu 9. 10. v 4:55, ve středu 13. 10. v 11:25 a v pátek 22. 10. v 14:30. A pokud nestihnete svůj oblíbený magazín v televizi, můžete se kdykoliv podívat na internetu zde: https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10552610198-hokej-na-zemi/ 

V 91. vydání Hokeje na zemi uvidíte:

  1. Olympijská zkušenost Jakuba Mejzlíka: Co je jeho nejintenzívnějším zážitkem? Jak vypadalo zákulisí Her v Tokiu z jeho pohledu? Jak byl spokojen s šesti odpískanými zápasy a jak ho hodnotili nadřízení? Jak prožívala sportovní úspěch svého syna stříbrná medailistka z LOH v Moskvě Alena Mejzlíková? V čem se jejich olympijské zážitky liší? A jak daleko to má Kuba do Paříže?
  2. Dva postupy, jeden neúspěch: Připravili jsme pro vás reportáže ze všech tří turnajů evropských pohárů v Česku: byli jsme v Liticích, Rakovníku i v pražském Edenu. Uvidíte klíčové momenty turnajové poutě všech tří českých týmů včetně rozhovorů s hlavními aktéry. A hlavně spoustu českých gólů na mezinárodní úrovni. 
  3. Ocenění pro Gina Schilderse: Prezident ČSPH získal v létě diplom EHF za přínos k rozvoji evropského a českého hokeje. Za co konkrétně si ho zasloužil? Co se v Česku povedlo a na čem je ještě potřeba zapracovat. A bude v prosinci znovu kandidovat na post šéfa českého hokeje?

Příjemnou zábavu vám přejí

Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy