Videa (nejen) pro rozhodčí

Dobrý den, ahoj,
konečně je to tady!

Komise rozhodčích Českého svazu pozemního hokeje připravila ve spolupráci s nizozemskou hokejovou federací sérii názorných vzdělávacích videí se základními herními situacemi pro (zejména začínající) rozhodčí s tím, že tyto jsou již nyní volně k dispozici celé Hokejové rodině na oficiálním YouTube kanále ČSPH.

Celkem je pak připraveno 52 krátkých věcných videí (26x venek, 26x hala):

Předmětná videa jsou také začátkem Akce “R”, jejímž cílem je pod mottem “Být rozhodčím je přínosné a přirozené!” zahájit nábor nových mladých rozhodčích nezbytných pro budoucnost českého pozemního hokeje, protože bez rozhodčích není ani sport jako takový…

V rámci uvedené akce, která je jednou z důležitých součástí Hokejové akademie, jejíž vizí je především nábor, rozvoj a podpora nových trenérů, rozhodčích a oficiálů, bychom rádi spojili síly s jednotlivými oddíly a ve spolupráci s nimi bychom pak rádi připravili „školení“ pro mladé hráče a hráčky pozemního hokeje (cca 10 – 18 let), přičemž po jeho absolvování obdrží všichni zúčastnění mimo jiné základní licenci rozhodčího.
Cílem je pak ideálně stav, kdy každý hráč či hráčka do 18-ti let svého věku pravidelně pomáhá svému mateřskému oddílu jako rozhodčí při zápasech a turnajích věkově mladších (přínos) a tímto tak získává vztah k nenahraditelné pozici rozhodčího pro další působení v pozemním hokeji (přirozenost).
Má-li Váš oddíl o výše zmiňované školení pro mladé hráče a hráčky zájem, prosím, neváhejte mě kontaktovat na e-mailu mikykr@seznam.cz. Jsme připraveni realizovat první zkušební školení ještě v letošním roce 🙂
Předem všem děkuji za spolupráci,
Michal Krýsl
předseda KR ČSPH

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy