Finále halového hokeje již tento víkend! (odloženo)

Po roční pauze máme velkou radost, že můžeme opět pořádat slavnostní semifinále a finále halového hokeje v seniorské kategorii. I když, jak se to vezme…

V současné chvíli se opět navyšují počty nemocných COVID 19 a bohužel se to týká i samotných hráčů a realizačních týmů. Proto níže uvedený harmonogram berte jako plán s velkým „P“. Uděláme vše pro to, abychom mohli vše zorganizovat, ale bohužel v dnešní době nejsme schopni nic zaručit. Prosím, sledujte naše sociální sítě – Facebook či Instagram, kde vás budeme neprodleně informovat o vývoji aktuální situace.

Po roční pauze si zasloužíme trošku osvěžit paměť. Níže se můžete podívat na sestřih z roku 2020, kdy titul obhájily ženy z SK Slavia a spolu s nimi nad hlavu trofej zvedli muži z HC Rakovník. Sezóna 2020/2021 nebyla odehraná.

Z bezpečnostních důvodů se semifinále mužů a žen budou konat odděleně. Muži budou hrát své semifinálové zápasy v pátek v podvečer v nově postavené Sportovní hale ve Kbelích (Toužimská 732). Ženské semifinále se uskuteční také v páteční podvečer v Edenu, v hale Slavia (Vladivostocká 10). Finále se bude odehrávat již společně v sobotu odpoledne ve slávistické hale v Praze. Všechny zápasy budeme přenášet na našem YouTube kanálu.

Muži

Účastníci mužského semifinále budou stejní jako předminulý rok. Postoupily týmy:

SK Slavia Praha

HC 1972 Rakovník

HC Bohemians

TJ Plzeň Litice

Rozlosování semifinále bude následovné, Sportovní hala Kbely (Toužimská 732, Praha 9)

28.1. pátek, 19:30 // SK Slavia Praha x TJ Plzeň Litice

28.1. pátek, 21:00 // HC 1972 Rakovník x HC Bohemians

Ženy

V ženském semifinále přivítáme nováčka, a to HC 1946 Praga. Nahradí ženy z týmu HC Hostivař, které do semifinále v sezóně 2021/2022 nepostoupily. V úterý se bude dohrávat zápas mezi SK Slavia Praha a HC Bohemians, proto v současné době nevíme přesný rozpis zápasů. Jasno bude ve středu 26.1. dopoledne. Do semifinále postoupily týmy:

HC 1972 Rakovník

Slavia Hradec Králové

SK Slavia Praha

HC 1946 Praga

Rozlosování semifinále, hala Slavia Praha – Eden (Vladivostocká 10, Praha 10)

28.1. pátek, 18:30 // 1 . semifinále

28.1. pátek, 20:00 // 2. semifinále

Finále

Finálové zápasy se budou konat dohromady (muži, ženy) v hale SK Slavia – Edenu.

Ženy své finále odehrají v sobotu 29.1. od 16 hodin

Muži se o vítěznou trofej utkají v sobotu 29.1. od 18 hodin.

V 19:30 proběhne slavnostní vyhlášení.

Fanoušci

Dle platných nařízení vás můžeme pozvat přímo na tribuny. Počet fanoušků je omezen na 1 000 osob s tím, že je nutné splňovat následující podmínky (výjimku tvoří osoby mladší 12 let):

  • minimálně 14 dní po druhé dávce očkování proti nemoci COVID 19
  • 180 dní od prodělání nemoci COVID 19
  • po celou dobu účasti je potřeba mít nasazený respirátor
  • prosíme o dodržení maximálně možných rozestupů na tribuně

Vstupné bude zpoplatněno. Prosím, při vstupu si rovnou připravte otevřenou aplikaci „Tečka“ s platným certifikátem.

Chápeme, že pro mnohé z vás jsou výše uvedené podmínky takovou komplikací, že se nebudete chtít zúčastnit a podpořit tak svůj oblíbený tým. Proto jsme letos posílili náš video tým, tak abychom všechny zápasy mohly přenášet na našem YouTube kanálu.

Těšíme se na další hokejový příběh, který v sobotu odpoledne vyvrcholí pozvednutím trofeje pro nejlepší týmy halového hokeje sezóny 2021/2022.

 

Lenka Jeřábková

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy