Hokej na zemi startuje 10. sezonu!

Final 4 v hale, Sjoerd Marijne, MS juniorek, extraliga a turnaj kroužků

Televizní magazín Hokej na zemi vyráží do jubilejní 10. sezony a blíží se magické stovce! Premiéra prvního dílu v roce 2022 je na programu ČT sport v pátek 29. 4. v 16:50, repríza v sobotu 30. 4. v 4:55. Pořád je k zhlédnutí v i-vysílání ČT ZDE 

Podívejte se na menu dílu s pořadovým číslem 95:

  • Na umělkách už je v plném proudu jarní část soutěží mužů i žen, mládeže i veteránů. My se ale na začátku pořadu vrátíme do haly. Extraligové tituly za rok 2022 patří hokejistům a hokejistkám Slavie. Slávistky navíc o týden dříve vybojovaly v turecké Alanyi postup do nejvyšší divize pohárové Evropy.
  • Prohrajete zápas o olympijskou medaili, a přece máte po skončení turnaje pocit vítěze! Zvlášť ve světě profesionálního sportu to může znít podivně, ale právě proto stojí za pozornost příběh vzestupu hokejistek Indie až na čtvrté místo na hrách v Tokiu. Jeho hlavním strůjcem je nizozemský trenér Sjoerd Marijne, se kterým jsme natáčeli po jeho návratu do Evropy z téměř pětileté mise v indickém hokeji.
  • V Jihoafrické republice proběhlo v první polovině dubna deváté mistrovství světa juniorek. Suverénně si ho podmanily hokejistky Nizozemska. Na cestě za čtvrtým titulem pro svou zemi nastřílely v šesti zápasech 49 gólů, a dostaly jen jeden – až ve finále proti Němkám. Podívejte se krásu hokeje Oranjes!
  • Muži Slavie po čtyřech letech vyhráli halovou extraligu, venku na umělé trávě půst nejúspěšnějšího českého klubu v historii pozemního hokeje trvá ještě o rok déle. Postup do final four už slávistům nemůže uniknout, v desátém kole se v přímém souboji o první místo v tabulce utkali s plzeňskými Liticemi.
  • Už podevatenácté se v Praze konal Turnaj kroužů základních škol. V Edenu se prohánělo na sedmdesát prvňáků a druháků. Zábavný pohled na budoucnost českého pozemního hokeje se neomrzí. Jen tak dál!

Příjemnou zábavu přejí

Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy