Hostivařské čtrnáctky se v Holandsku neztratily!

Přinášíme report z turnaje v Brabantsku, kde českou vlajku hrdě nesly týmy Hostivaře U14. Tedy jak se to vezme…Na turnaj se totiž vypravili s HC Hostivař i kluci a holky z týmů HC Praga, HC Rakovník, HC Mnichovice.

Vzhledem k tomu, že se oba týmy kompletně viděly a sehrávaly až na turnaji, musíme konstatovat, že se naše pozemkářská mládež vůbec neztratila. Nebyla žádná očekávání, jen chuť si zahrát proti Holanďanům, protože se jelo po dlouhé covidové pauze na výlet. O to víc nás překvapilo, že většina utkání byla vyrovnaných.

A o zajímavé výsledky nebyla rozhodně nouze. Holky např. remizovaly s favorizovaným týmem Bloemendaal a kluci s finalistou turnaje Rood-Wit prohráli v prvním utkání jen o 1 gól. Prostě a jednoduše – rozhodně naše týmy nehrály „druhé housle“.

Informace o turnaji: 15th Meet Other Players International Hockey Tournament / 5.-6.6. / HC MOP Vught (Brabant) – The Netherlands – odkaz na turnajové stránky

Celkové skóre zápasů ve skupině:
Kluci ze 7 zápasů 2x výhra a 2x remíza
Holky ze 7 zápasů 2x výhra a 3x remíza

Chlapci: Rood-Wit 0:1 / DHV 0:0 /Xenios 0:6 / MEP 1:0 / VHMH&CC 1:1 / VHMH&CC 1:0 / Jongens team – 0:2

Holky: HC Haarlem 1:0 / Schaerweijde 0:1 / Bloemendaal 0:0 / HC Athena 1:1 / GHBS 1:0 / NHC 2:2

Kromě turnaje všichni stihli ještě celodenní výlet Amsterdamu, ráno na pláži, neonovou párty i párty v kempu. Turnajovou soutěž v kostýmech vyhrálo družstvo našich kluků – MEXIČANŮ. Při zpáteční cestě se všichni shodli, že jim účast na tomto výjezdu přinesla chuť hrát hokej co nejlépe. Jsme šťastní, že nám roste sebevědomá mládež. A že má možnost cestovat a sbírat zkušenosti nejen v zemích českých.

Děkujeme za report Lence Holubcové.

-jam-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy