Kluby: Připravte se na halu! Už před sezónou!

Klubová pozvánka, PH Kbely – Po velkém úspěchu loňské premiéry I. ročníku příměstského halového kempu jsme se i letos rozhodli uspořádat ve Kbelích jeho II. ročník. Pod patronací prezidenta ČSPH a ve spolupráci s trenéry s HC Bohemians a HC Praga. Neváhejte se již nyní přihlásit a dát svým borcům možnost připravit se na halovou sezónu. Počet účastníků je omezen na 64!

Kdy? 
Kemp bude probíhat v termínu podzimních prázdnin, tedy od 26. do 30. října 2022. Začínat budeme každý den ráno kolem 8:30 a končit potom v 17:00. Kompletní program a časový rozvrh ještě dáváme dohromady a brzy ho zveřejníme.

Kde? 
Hokejové tréninky budou probíhat v moderní kbelské sportovní hale. V rámci kempu budeme ale využívat i mnoho dalších kapacit, zejména posilovnu, menší školní halu a třídy, kde budeme pořádat přednášky s odborníky na hokejová a obecně sportovní témata.

Pro koho? 
Kemp organizujeme jako příměstský a bude tak omezen pro hráče, kteří mohou každé ráno přijet (i MHD) a každý večer se opět přemístit domů. Věkově je kemp určen pro kategorie U10, U12 a U15.

Cena?
Cena za celou akci bude 2990 Kč. Součástí budou i obědy, denně dvě svačiny v přilehlé školní jídelně a celodenní pitný režim.

Přihláška a platba 

Pokud se chcete přihlásit na kemp, vyplňte prosím formulář zde. Pokud budete chtít přihlásit více dětí, formulář vyplňte vícekrát. Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů pouze pro potřeby kempu.

V případě, že se rozhodnete přihlásit, uhraďte prosím částku 2990,- na účet 2601726615/2010 a to do 31.8.2022. Do zprávy pro příjemce uveďte prosím jméno a příjmení hráče.

Pozn: Upoutávka na kemp byla umístěna na web ČSPH v rámci klubové spolupráce, která dává možnost klubům propagovat své akce přes komunikační kanály ČSPH.

-jam-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy