O víkendu startuje nový ročník extraligy!

Nová sezóna je tady! První hvizdy píšťalek budou slyšet z utkání nejvyšších lig již tuto sobotu a začínáme pěkně z ostra. Hned úvodní kolo slibuje hodně emocí a branek, zároveň také jistě napoví, jak poctivě týmy vzaly svou letní přípravu.

Muži

Mužská extraliga má na programu čtyři utkání. Potkají se tak všechny ligové celky a všechny duely mají své papírové favority. Ligu oficiálně odpálí hráči na Zeleném pruhu, kam přijedou Pragovákům soupeři z Vršovic. Ti by, stejně jako jejich kolegové z Edenu, měli být jasným favoritem svých utkání. Sešívaní mají za sebou úspěšnou přípravu ve Vídni a zbrojí na slovutnou EHL, bylo by tak obrovským překvapením, pokud by s Presidentem ztratili body. Druhý finalista loňského ročníku, Rakovník, míří na horkou půdu Hostivaře. I zde by měli mít blíž k výhře středočeští favorité. V posledním duelu dne se odpoledne v Liticích představí Hradec Králové, kde papírové předpoklady hovoří jasně pro domácí.

10:30 HC 1946 Praga – HC Bohemians Praha, Zelený pruh
R: Mejzlík, Babická

11:00 SK Slavia Praha – President, Slavia Praha
R: Pivko, A. Větrovský

12:00 HC Hostivař – HC 1972 Rakovník, Hostivař
R: Mejzlík, P. Větrovský

15:00 TJ Plzeň Litice – HC Slavia Hradec Králové, Plzeň-Litice
R: Tóth, Řehák

Ženy

Dva duely má na programu ženská extraliga. V pražském derby se na Pragovce představí hráčky Bohemians, které se budou snažit přetavit svou každým rokem zkušenější sestavu do prvních bodů nového ročníku. Proti kvalitně hrajícímu domácímu celku to však rozhodně nebudou mít lehké. V druhém zápase se představí úřadující šampion z Rakovníka v Liticích. Ano, za standardních okolností by se mělo jedna o výhru hostů, nicméně první zápasy bývají ošidné. Bude se v Liticích konat překvapení?

13:30 HC 1946 Praga – HC Bohemians Praha, Zelený pruh
R: Babická, Fousková

17:00 TJ Plzeň Litice – HC 1972 Rakovník, Plzeň-Litice
R: Tóth, Řehák

Těšíme se na Vás a doufáme, že společně navážeme na loňské zápasy a vytvoříme pro hráče a hráčky co nejlepší atmosféru!

-ave- , -jam-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy