Rozlosování halové sezóny je online!

Už jste se také nemohli dočkat? Včera se nám podařilo na web umístit finální rozlosování letošní halové sezóny.

„Do klubů jsme rozeslali termínovou listinu zhruba před třemi týdny. Nyní následovalo i rozlosování a jeho update na webu,“ svěřuje se předseda komise STK, Josef Ostaš. „Rádi bychom samozřejmě měli za standardních okolností rozlosování zveřejněné daleko dříve. Po zkušenostech s odhlášením týmů z minulých let, jsme se rozhodli počkat až budou zaplacené příspěvky všech startujících a rozlosování připravit až poté. Máme ale nyní větší jistotu, že nebude docházet ke změnám, které by všem zúčastněným komplikovaly situaci.“

V návaznosti na tomto faktu se bude ČSPH snažit v příštím roce řešit přihlášky na halovou sezónu ještě dříve než letos. Cíl? Informovanost a připravenost v klubech na zimní měsíce. Tak snad se nám to společně povede!

Halové soutěže začínají druhý listopadový víkend, extraliga mužů a žen startuje o pár dní později, symbolicky 17.listopadu. Brzkým vrcholem halové části letošní sezóny bude prosincové ME mužů a žen, které se uskuteční od 7. do 11. prosince v Hamburku. V únoru čeká na oba reprezentační výběry pak šampionát světový – v Jihoafrické republice. O obou významných turnajích se již brzy dozvíte více informací na našem webu!

-jam-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy