Hokej na zemi: Sniper Hendrickx exkluzivně!

Portrét Alexandra Hendrickx, krásné góly z Pro Legue, skromný rekordman Martin Seemann, Arabská exotika v české mlze, Memoriál Láďů Pařízků

Premiéra 101. dílu Hokeje na zemi je na ČT sport v pátek 4. 11. v 15:00. Posléze bude pořad kdykoliv k zhlédnutí v i-vysílání ČT pod tímto linkem.

Podrobněji z menu:

  • Nejlepší střelec mistrovství Evropy, světa i olympijských her. Třikrát zlatý Belgičan s nepřehlédnutelnou jizvou na čele Alexander Hendrickx v exkluzivním portrétu Hokeje na zemi!
  • V Indii začala dva měsíce před mistrovstvím světa čtvrtá sezona FIH Pro League. A hned první zápasy Španělů, Novozélanďanů a Indů nabídly krásné góly!
  • Skromný rekordman Martin Seemann. Během podzimní části kapitán Rakovníka překonal zápis Romana Maříka a je nejlepším střelcem v historii samostatné české extraligy, teď už má 249 gólů!
  • Arabská exotika v Česku! Na turné k nám dorazily dva týmy ze Spojených arabských emirátů; poznaly český hokej a v jednom z utkání i podzimní chlad a mlhu v Rakovníku. Přátelské utkání bylo hodně vyostřené. Byli jsme u toho!
  • Pozemkářské naděje v Hradci Králové. Natáčeli jsme na Memoriálu Láďů Pařízků finálový turnaj kategorie U10

Příjemnou zábavu přejí

Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

-jam-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy