Ponedělník: Příprava nároďáku, trenérů i nový president FIH.

Shrnutí uplynulého týdne by se dalo vystihnout jednoduše… a to slovíčkem „přecpáno“ nebo „nabito“… Střídá ho dnes další, který nebude o nic klidnější. Tak si to pojďme pěkně shrnout.

V minulém týdnu bylo o zajimavé události postaráno. Z domácího pohledu jsme měli možnost vidět české výběry do 16 let na zahraničním tripu v Holandsku. V druhé polovině týdne do stejné země zavítala i delegace českých trenérů, kteří absolvovali praktické soustředění v Rotterdamu. Začala se připravovat i česká mužská a juniorská reprezentace, kterou čekal třídenní kemp v Hamburku. V domácích podmínkách se připravujeme na pořádání juniorského ME v hale, které se uskuteční v lednu v Nymburce. České ligové týmy již ladí formu na začátek halové sezóny – s přípravami začaly například Litice, tradičním výjezdem všech svých týmů na dvě místa do Německa.

Co se týče zahraničí, tak začal nový ročník světové Pro League, a to miniturnaji v Bhubaneswaru a Buenos Aires. A v Lausanne, sídle FIH, proběhl mimořádný volební sjezd, kde se volil na nadcházející dva roky nový president světové federace. Detaily ze zmiňovaných akcí pro vás aktuálně zpracováváme a v následujících hodinách a dnech je naleznete na našich stránkách.

Aby toho nebylo málo, tak nás tento týden láká na další zajímavé akce – tentokrát lokálního charakteru. Pro některé kategorie startuje nový ligový ročník v hale, dospělé složky čeká oblíbená „Pragochema“. Pro všechny zájemce, tedy nejen z řad rozhodčích, je pak určeno čtvrteční pravidlové školení, které se uskuteční v 19 hodin. Podrobnosti najdete v průběhu dnešního dne na webu a sociálních sítích. Takže sledujte a těšte se. Budeme vás zásobovat!

-jam-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy