Rozhodčí: Halové školení tentokrát pro všechny!

Přichází halová sezóna a s ní i pravidelný pravidlový update. Komise rozhodčích se rozhodla, na základě pozitivních ohlasů z loňského roku, že se uskuteční školení online a bude přístupné pro všechny, kdo mají zájem.

„Po úspěšných klubových školeních před venkovní sezónou jsme původně chtěli jít podobnou cestou. Nicméně časový harmonogram, který je mezi sezónami velmi nabitý, nám naše plány trochu změnil,“ říká Tomáš Holek, jenž má v KR na starosti právě edukaci. „Rozhodli jsme se jít tedy cestou online školení, které, podobně jako minulý rok, otevřeme všem, kteří mají zájem.“

„Jménem komise rozhodčích bych rád tedy pozval všechny zájemce na online školení před začátkem halové sezóny. Povede ho Jakub Mejzlík a bude se konat ve čtvrtek 10.11. od 18:30h. Bude na začátku spojeno s organizačními věcmi – halovým rozpisem, které povede Josef Ostaš a kolegové. Přihlásit na školení se můžete pomocí tohoto odkazu: meet.google.com/zvd-kegd-rve,“ dodává Holek, jenž věří v hojnou účast.

„Věřím, že se nás sejde co nejvíce. Snažili jsme se touto online formou vyjít vstříc všem, kteří mají zájem. Pro rozhodčí samotné je školení samozřejmě povinností. Co se týče mládežnických kategorií, tak jsou v plánu 3 školení v rámci dětských turnajů a kempů. Jedno proběhlo např. v rámci halového kempu ve Kbelích, další proběhne na Suda Cupu v Hradci Králové,“ uzavírá Holek s tím, že vnímá důležitost podobných školení pro všechny kategorie.

ONLINE ŠKOLENÍ HALOVÁ SEZÓNA – meet.google.com/zvd-kegd-rve
10.listopadu v 18:30 – část STK
10.listopadu v 19:00 – výklad pravidel

-jam-

 

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy