Jak jsme byli vidět? Víc než obvykle!

Říkali jsme si, že by bylo fajn si shrnout, kde byl náš hokej a hráči v posledních týdnech vidět. Komunikaci věnujeme víc prostoru, protože je důležitá nejen interně, ale zejména externě. Je jasné, jaké cíle nás k tomu vedou.

I z tohoto důvodu jsme začali více komunikovat jak naše ligové soutěže, tak zejména reprezentaci a také příběhy. V médiích to tak již není pouze o pár jednotlivcích, ale objevují se tam zajímavé příběhy napříč všemi kategoriemi. Díky spolupráci s agenturou Sport Invest se máme možnost podívat i tam, kam jsme dříve měli dveře zavřené.

Tak pojďme tedy na shrnutí. Jak jste měli možnost si všimnout, tlačíme pilu na zpravodajství z domácí nejvyšší soutěže a reprezentací. Měli jste tak možnost s námi být u druhých míst mužů v Portugalsku a žen v Dublinu. Tam jsme vyslali tým fotografů a reportérky, aby zpravodajství bylo co nejrozsáhlejší. Podobně jsme to měli z juniorského šampionátu dívek ve Vídni a klučičího v Liticích.

Celá reprezentační komunikace začala v přípravných duelech našich žen se Švýcarskem a Francií, kde jsme si stanovili pravidla, jak a co bychom rádi dostali ven. Včetně komunikace mimo naší hokejovou „bublinu“ ve formě tiskových zpráv na ČTK a vybraná média. V poslední době je čím dál těžší se dostat do online i tištěných médií, tudíž zde vítáme pomocnou ruku právě Sport Investu.

Kromě tradičního Hokeje na Zemi, který letos oslavil 100. vydání, bude nově pozemák k vidění třeba v magazínu XX8 1. prosince (ve 20:20). Byli jsme slyšet i v rozhlasu. Třeba na Radiožurnálu ve zhruba hodinovém bloku o pozemním hokeji, jenž měl premiéru 9. listopadu. Další nás čeká hned zítra (ve středu 23.11.) odpoledne po 13.hodině… A čím dál více je hokeje vidět i ve zpravodajství.

Bylo toho dost a věříme, že ještě bude. Snažíme se pracovat na tom, aby se dostal pozemák co nejvíc mezi širokou veřejnost, aby nás bylo víc a byli jsme na náš sport maximálně pyšní. A budeme se třeba také snažit, abyste měli možnost vidět ten nejlepší pozemní hokej na televizních obrazovkách – ať už v podání mužů nebo žen na MS (halovém i venkovním). Tak nám držte palce!

Celé toto úsilí by nevzniklo bez NSA, která svou podporou pro ženské kolektivní sporty umožnila, aby tyto příběhy, které vám přinášíme, mohly vůbec vznikat. Za uskutečněnými příběhy stojí ale již téměř rok tvrdé práce hráček reprezentačních výběrů U16, U18, U21 a seniorské reprezentace včetně jejich realizačních týmů.

Zajímají vás jednotlivé články a výstupy v médiích právě třeba k naší ženské reprezentaci? Stačí si rozkliknout přiložený soubor, kde si můžete nejen najít to, kde se o našem olympijském snu psalo, ale také si články přečíst. Tak s chutí do toho!

-red-

Monitoring – pozemní hokej

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy