Získejte „stípko“ díky pozemnímu hokeji!

Studujete vysokou školu? A už jste slyšeli o tom, že můžete dostat stipendium (tedy finance, které se každému studentovi hodí) díky tomu, že jste hráč pozemního hokeje? Skvělá zpráva! Tak si pospěšte, projděte si dokumenty a co nejdříve se spojte se svým koordinačním pracovníkem na své vysoké škole. Jejich seznam přikládáme níže.

O stipendium může zažádat: 
• občan ČR
• student veřejné vysoké školy zapojené do programu UNIS
• osoba mladší 26 let včetně
• nebýt zařazen v jiném resortním sportovním centru
• splňovat výkonnostní kritérium

Akademický projekt UNIS umožňuje skloubit školu a sport. Jak jsme již zmínili, aktuálně se vybírají vhodní zájemci pro příští rok 2023. Jaké vysoké školy nabízejí tento program a na koho se na VŠ obracet? Seznam škol ZDE. Pokud v seznamu naleznete školu, kterou studujete a splňujete podmínky viz výše, tak máte šanci stipendium získat. Stačí se obrátit na svého koordinátora v dané VŠ, který Vám sdělí veškeré podrobnosti. Termín žádostí se bude uzavírat 30.listopadu. 

Samotné odsouhlasení vybraných sportovců probíhá ve spojení s naším svazem, je ale nutné, abyste do té doby byli svým koordinátorem na VŠ nahlášeni. Veškeré důležité informace a dokumenty naleznete na tomto odkazu.

-jam-

 

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy