Herní kemp ČSPH v Rakovníku 2023 je tady!

Komise mládeže a Sportovní centra mládeže organizují pod záštitou Českého svazu pozemního hokeje herní kemp talentované mládeže v Rakovníku – areál CAFEX. Tímto srdečně zveme hráčky a hráče na další letní herní kemp v pozemním hokeji, který se bude konat od pondělí 24.7. 2023 (příjezd 9:00-10:00 hod.) do pátku 28.7. 2023 (odjezd 13:00 -14:00 hod.).

EDIT: V neděli 15.1. se bohužel kapacita kempu plně naplnila. Je možné se přihlásit na list náhradníků, který najdete níže. Případně se přihlásit na kemp Sportways.

Skvělá příležitost, jak zlepšit své hokejové a sportovní dovednosti, tak poznat i nové kamarády. Na co se můžete těšit? Programem kempu je herní činnost jednotlivce, základní taktické prvky, rozvoj schopností a dovedností, prvky jiných kolektivních sportů (tenis, squash, beach-volejbal, stolní tenis atd.), životospráva, základy regenerace a jiné.

Termín: 24. – 28. července 2023
Věk:       9 – 15 let
Zapsat se na list náhradníků: ZDE
Cena: 6500,- Kč (zahrnuje ubytování, plnou penzi včetně svačiny, pitného režimu a využití veškerých dostupných sportovišť v areálu CAFEX nad rámec sportovního programu a sportovní tričko)

Jako první krok stačí vyplnit a odeslat vyplňte přihlášku na odkazu výše. Po odeslání obdržíte do 3 pracovních dní potvrzení o přijetí přihlášky a informace k platbě. Přijetí je omezeno kapacitou kempu. Případné dotazy posílejte na Karolínu Paterson, e-mail karolina.paterson@pozemnihokej.cz .

Formuláře, které budete potřebovat s sebou: Posudek o zdravotní způsobilosti, Prohlášení o bezinfekčnosti a kopie pojišťovací karty.

-jam- , -kap-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy